تصور کنین من عاشقش بود وچهار سالی هست عقد کردم باهاش بعداز عقد بددهنی میکرد و بحثای زیاد و سنگین راه مینداخت و آخرشم میگفت تو مقصری با من بحث میکنی تا جایی که تو شرایط بیماری ولم کرد و گفت میتونم با مدارک بیماریت طلاقت بدم اما ندادم بعد تو یه شوخی اعتراف کرد عاشق یکی دیگس اما بعد راحت زد زیر همه چی و گفت خواستم اذیتت کنم ۱۱ماه ازمن بیخبر بود میگفت تو باید پاشی و درستش کنی برگشت و بعد خیانتش رو شد تو اون مدت بعد بخشیدمش اما بیدلیل غیبش زد مدت ۶ماه بعد که برگشت گفت من با چندتایی حرف زدم و بعدش با چندتا حرف چرت وپرت غیبش زد الان من موندم و هزاران فکر و اشک بنظرتون چیکار باید کرد؟؟؟
خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
بعد با یه بچه نابود خواهی شد هرچند الانم چیزی زیادی ازت نمونده
عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
با وجود اینکه به هیچ کس پیشنهاد جدایی نمیدم.ولی جدی رو رابطت فکر کن.مرد باید بشه یه عمر بهش تکیه کرد و دلت بهش قرص باشه.گریه نکن خودتو اذیت کنی چیزی حل نمیشه عزیزم.یه تصمیم درست بگیر
تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
واقعا تواین سایت به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا