2777
2789

من ۲۰ سالمه.کراشمم همسنمه(پسر داییمه)

راستش من از بچگی خیلی دوسش داشتم اما ب روم نمیاوردم چون اون نسبت ب من بی تفاوت بود...

یه بار با یکی رل زدم ولی بازم حسم نسبت بهش عوض نشد(کات کردم الان و سنگلم)

خلاصه تا سال پیش همین‌موقع ها متوجه شدم اونم جدیدا از من خوشش اومده.بهم خیره میشه و هی دزدکی نگام میکنه....

خونه شون شهر دیگه ایه و تو این یه سال فقط ۲ بار اومدن شهر ما و هر دو بار متوجه شدم خیلی نگام میکنه ...

من یه پیک فیک ساختم و رفتم امتحانش کردم ک میزان هول بودنشو بسنجم

ادامشو پست بعد میگم

خب

بهش گفتم:میگن وقتی توی زمستون باد گرم میوزه قراره برف بباره بعدش...یادمه چهار سال پیش که به تازگی باهم آشنا شده بودیم یه شبی باد گرم وزید...قبل از هر چیزی به این فکر کردم که اگه برف سنگین بباره،اگه برقا مثل هر سال قطع شه،اگه نتونم گوشیمو شارژ کنم چه جوری چند روز ازت بی خبر بمونم ؟اصلا چجوری زمانم باید بگذره؟امشب باد گرم میوزه...باز هم اول از هرچیزی یادم اومد اگه برف سنگین بباره و برقا قطع شه و شارژ گوشیم تموم شه ازت بی خبر میمونم...خدا کنه برف نباره یا اگه بارید زود آب شه...💙>>>>>>>بهم گفت: برف بارید میام میبرمت با خودم، کنار هم که هستیم هوا همیشه گرمه،من میدونم عشق من هوای سرد رو دوس نداره ....میریم تو همون کلبه با شیشه های رنگی همونی که وقتی آفتاب میزنه رنگای قرمز و زرد و سبز و آبی میفته روی صورت و تنت...درسته بیرون اون کلبه حتی وقتی آفتاب میزنه همه جا برفیه و هوا سرده اما ما کنار هم هیچوقت سردمون نمیشه...یادته اون شب بهم گفتی عشق هیجانیه و یه حسیه که زود از بین میره ولی دوست داشتن همیشه موندگاره ؟من هرروز و هر ثانیه دوست دارم دختر بهاری من..💙

باش بوگو

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلاصه عکس پروفایلمو یه دختره نه چندان خوشگل(معمولی) گذاشتم و رفتم فقققط فالوش کردم.

بعد دیدم خود پسر داییم اومد دایرکتم و نوشت: سلام خوبی؟

اصل بده!!!

اونجا بود ک فهمیدم اهل ل.اس زدن با دختراس و ازیناییه که هرروز تو‌ دایرکت یکیه...

خب

چ ترسناکه🙄

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
خلاصه عکس پروفایلمو یه دختره نه چندان خوشگل(معمولی) گذاشتم و رفتم فقققط فالوش کردم. بعد دیدم خود پس ...

با فامیل نرو تو رابطه زیاد جالب نیس

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

یکی لایک کنه 

تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲                       تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده    میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️

خلاصه نشستم باهاش چت کردم و متوجه شدم خیلی تمایل داره فاز شاخ بودن بگیرع و بگه من از این پسراییم ک با دخترا رابطه ...هم برقرار میکنم و میگفت یه روز میام شهرتون و خونه اجاره میکنم و....

ولی بنظرم زر میزد و میخواست فقط ژست شاخ بودن بگیره.چون سنشم‌دروغ گفت.گفت ۲۵ سالمه

چند وقت باهاش چت کن باز بهش بگو خودتی 

تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲                       تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده    میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️

اونموقع راحت تر میفهمی دوست داشته یا ن

واسه ازدواج میخوامش

نمیپونم والا معیار ها عوض شده انگار زمان ما دهه هفتادی ام اینجور پسرا رو واسه دوستی هم نمیخاستن چ برسه ازدواج

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

خلاصه الان سر دوراهی ام...از طرفی عاشقشم و حس میکنم اونم عاشقمه و فقط در حد چت و سرگرمی با دخترای دیگه چت میکنه.

از طرفی میگم نکنه دارم خودمو گول میزنم و شاید اون خیلس هول باشه و تنوع طلب و لیاقت منو نداشته باشه...

اخه نگاهاش جوریه ک انگار واقعا عاشقمه..

از طرفی فقط نگاه میکنه و نمیاد جلو پیشنهادی بدع...

چیکار کنم راجبش؟ فراموشش کنم یعنی؟