2777
2789

ابرومونو  باباممیبره بخدا از گوشت و مرغ و خرما عسل مربا هر وقت میاد از خونمون میبره این سری لباس اورد تعمیر کرد نزدیک دو تومن حتی یه قرونم به بابام نداد سه روز وقتشو گرفت اخرشم هیچ اون موقع بابام میخواست کار کنه واسه ابجیم کفش و کیف بخره ولی وقتشو گرفت خواهرم گریه میکرد میگفت بابا تو به من قول دادی داییم رفت سر خواهرم داد زد خفه شو بی تربیت بیشعور و.... و سیلی زده بود بهش اینو یادم رفت بگم 

بابای بیچاره ی من خیاطه از همه ارزونتر لباس تعمیر میکنه داییم یه ساک وسایل اورد مفت همشونو تعمیر کرد بقران بابام میگفت هزینه همشون 2 میلیون میشه چون معدشو عمل کرده لاغر شده لباساش گشاد شدن 🙄 تقریبا سه روز وقت بابامو گرفت بعد پارسال واسه مامانم یه شلوار خونگی خریده بود 250 تومن با پارچه شده بود 500 تومن بعد برگشت به مامانم گفت بهم 500 طلب داشتی نمیگیرم به جای پول تعمیرات حساب کنید وقتیم که شنیدن وام ازدواجم اومده الکی قار کردن رفتن چون اونا کرج زندگی میکنن خودشون پیشنهاد دادن بیاین اونجا خرید کتید ولی قهر کردن الکی که مثلا اینا نیان 

حالا دیروز برداشته 500 هزار تومن زده که واسه سر جهازت یه چیزی بگیر اخه با 500 تومن یه دست کاسه نمیدن 😑😑😑 

بقران واسه خواهر زنداییم واسه سر جهازش ابمیوه گیر و چایساز گرفته بود 🙄 

انگار ما گشنه اون 500 تومنیم  مامانم واسه عروسیه دختر خالم کرج بود موقعی داشتن بر میگشتن مامانم داشته لباسارو تا میکرده داییم داد زده سر پسرش برو اساب بازیاتو چک کن ببین سر جاشن یا نا مامانم لباساشو برده ریخته تو حال دوباره جمع کرده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین بخدا جات بودم 500رو برمیگردوندنم 

میگفتم شما از ما نکن نمیخاد بمون ببخشی😒😒😒😒

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

الهی چ خانواده مظلومی هستین🥺

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

یعنی چی باعث میشه یه دایی به خودش اجازه بده به خواهرزاده سیلی بزنه و فحش بده؟

و پدر مادرش سکوت کنن؟

آتو ازتون داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
یعنی چی باعث میشه یه دایی به خودش اجازه بده به خواهرزاده سیلی بزنه و فحش بده؟ و پدر مادرش سکوت کنن؟ ...

نه بابام کلا ادمه ساکتیه مامانم چون همین یدونه بردارو داره دیگه دایی بزرگم با همه قطع رابطه کردن فقط این مونده اینم پرو شده که من چیم 

خب مجبورید با این داییی رفت و امد کنید !؟؟؟  بعدم غلط زیادی کرده روی خواهرت دست بلند کرده  ...

نه چون خواهرم گریه میکرد بابام رفت بستنی بخره بعد داییم اون موقع سیلی زد بهش منم طرفداری کردم از خواهرم خواست منم بزنه مامانم نمیذاره به بابام بگیم. 

وای یعنی داییت خواهرتو زده بعد مادر پدرت چیزی نگفتن من بودم پرتش میکردم بیرون همون سیلیم بهش میزدم، از همین الان که پسرم ۳سالشه با همه طوری رفتار کردم کسی به بچم تو نمیگه، اگه بچم ی کاریم بکنه همه میگن ما که به اون چیزی نمیتونیم بگیم، بابات معلومه خیلی مظلومه. تو نزار کسی حقتونو بخوره

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...