2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1487 بازدید | 75 پست
ولی حقیقتا لباس بژ شاین دار خیلی هم ناز و خاص میشه😍کاش واقعنی بپوشه ولی نگه عروسشون با لباس سفید جا ...

به نظر من عروس در هر صورت خاصه حالا اطرافیان هر چقدر بخوان هزینه کنن جایگاهشون فرق میکنه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
عزیزم من کی گفتم بچه بودم  واسه عروسی خودش گفت من سفید دوست ندارم لباس عروس کرم پوشید

به زنداداشت گفتی سنم کم بود لباس سفید پوشیدم تو عروسیت

جمله ی خودته😊

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چیزی که عوض داره گله نداره... چرا خودت لباس سفید پوشیدی؟ الانم پس ناراحت نشو از زنداداشت

بیست سال هم سن کمی نیست که بگی بچه بودم یا متوجه نبوذم...

در خَموشی های من فریااااااااد هاست😔😔 

به زنداداشت گفتی سنم کم بود لباس سفید پوشیدم تو عروسیت جمله ی خودته😊

بهش گفتم من سنم کم بود مجرد بودم پوشیدم 

تویی که متاهلی ۳ تا بچه داری، شوهرت پولداره و میتونی هزینه کنی چرا باید این کارو واسه هر عروسی انجام بدی 

عروسی خواهرش، دختر خاله ش،پسر خاله ش،عروسی برادر من، عروسی من 

کلا هر عروسی از درجه بکش باشه لباس سفید میپوشه

این تحریم سفید پوشیدن برای هر خانمی تو مجلس غیر از عروس ازون ...ترین من دراوردی های ایرانی هاست

پ.ن: نقطه چین با انواع و اقسام الفاظ مورد علاقه شما دوست عزیز قابل پرکردن است خخخ

نه من نداشتم  حالا باید اینجا بگم؟؟

سلام

احسنت

شما ارایشگاه  رو خوب پیچوندی

مالومه عقده ای و بی عقله و خاله زنک و بچه هست و فرهنگش پایینه

بیچاره برادرت

بذار سفید بپوشه عقده هاش خوب تخلیه بشه

شمانباتی رنگ بپوش تو‌ویترین های پاساژها تو تهران دیدم عالیه رنگش 

اینطوری سر لباست هم میپیچونیش حرص نخور

بهش گفتم من سنم کم بود مجرد بودم پوشیدم  تویی که متاهلی ۳ تا بچه داری، شوهرت پولداره و میتونی ...

احساس میکنم بنده خدارو عقده ای کردید

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

خب میره و از اسی زیباتر میشه این چه نصیحتی خواهر من😂

واسه عروسی داداشم، عروس تو آرایشگاه دیدش

آرایشگر متوجه شد که جاری عروسه

باید می‌دیدی چطور آرایشش کرده بود، همه بهش گفتن خیلی زشت شدی، خودشم اعتراف کرد خیلیزشت شده بود 

حتی اگه سفیدم بپوشه هیچوقت نمیتونه مثل عروس بشه، تازه چهره و مدل عروس فرق داره

من برای جشن عقدم با دخترعموم رفتیم خرید یه لباس سفید کوتاه دیدم اینقدر خوشم اومد مجبورش کردم بخره هی گفت وای نه تو عروسی نمیشه سفید بپوشم گفتم چه ربطی داره این خیلی بهت میاد

باهم خیلی خوبیم  نمی‌دونم چرا اینجور می‌کنه واسه عروسی خواهر خودشم سفید پوشید  فقطم واس ...

ارایشگاه عروسیم خاهرای شوهرمم میخاسن بیان ب ارایشگرم زنگ زدم گفتم قبولشون نکن عروس امروزت منم نمبخام مشتری داشته باشی .اونم بهشون زنگ زد گف وقت نمیکنم برین جای دگ ..اشناشون هم بود😁