2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1487 بازدید | 75 پست
دگ بهش تذکر نده سفید نپوشه. یجوری الکی باهاش دوس شو و الکی بگو لباسم بژ هست طلایی..بگو میخام خاص باش ...

روش خوبیه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
خب حالا ۱۴ساااال پیش یکی ی کاری کرده دیگه نباید کش بدن واقعا خندم میگیره این چیزارو میبینم😅

کش ندادن ک بله خیلی خوبه ولی اخلاق هرکس ی جوره یکی میبخشه یکی دعوا می‌کنه یکیم تلافی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم تو هم اون موقع ۲۰ سالت بوده. ۲۰ سال واقعا بچه نیست .چرا میگی بچه بودم؟؟ کار بدی کردی خب واق ...

عزیزم من کی گفتم بچه بودم 

واسه عروسی خودش گفت من سفید دوست ندارم لباس عروس کرم پوشید 

حالا واسه من سفید نپوشه خره  واسه داداشمم سفید پوشید یعنی رنگ دیگه ای نیست که بپوشه؟؟ حتما بای ...

ملت روانی ان .درک نمیکنم جدیدا مهمونا چرا اینطوری میکنن.. کسی ک اینطور بپوشه مهمونا بد بهش نگا میکنن ب چشم ادم عقده ای.هیچکس ازین شخصیت خوشش نمیاد. ادم مجرد بپوشه بمظرم ایراد نداره ولی متاهل نوبره بخدا اخره عقده ست

کش ندادن ک بله خیلی خوبه ولی اخلاق هرکس ی جوره یکی میبخشه یکی دعوا می‌کنه یکیم تلافی

چی بگم امیدوارم ختم ب خیر بشه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

زن جماعت بیچاره و خاله زنکه وگرنه داماد مگه کتشلوار مشکی و کراوات نمیپوشه تمام مردای مجلس هم اینجۉری میپوشن چرا برا داماد مهم نیست ولی تو مجلس ما کسی حق سفید پوشیدن نداره🤔🤔

کامنتارو‌ میخونه عقده ازش میچکههههه😐😐😐😐

فرق داره لباس سفید و لباس سفیدی ک عقدیه کاش درک کنین😂 البته ک برامن مهم نبود طرف لباس عروسم بپوشه اما لباس سفید پوشیدن واقعا مساله ای نیست

دگ بهش تذکر نده سفید نپوشه. یجوری الکی باهاش دوس شو و الکی بگو لباسم بژ هست طلایی..بگو میخام خاص باش ...

باهم خیلی خوبیم 

نمی‌دونم چرا اینجور می‌کنه

واسه عروسی خواهر خودشم سفید پوشید 

فقطم واسه درجه یکا سفید می‌پوشه 

واسه بقیه فامیل مشکی میپوشه

چرا خودتو اذیت میکنی

از نظر بیشتر ادما کسایی که تو عروسی دیگران اینطوری دنبال جلوه گری هستن مشکل حقارت دارن و معلوم الحال

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...