2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1487 بازدید | 75 پست
این تحریم سفید پوشیدن برای هر خانمی تو مجلس غیر از عروس ازون ...ترین من دراوردی های ایرانی هاست پ.ن ...

خیلی خوب بود  

بر بالشی که از مرگ پرنده ها پُر است، نمیتوان خوابِ پرواز دید!
آخه لباسی که تو عروسی داداشم پوشیده بود دقیقا لباس عقدی بود کلا فامیلی عادت دارن لباس سفید عقدی واس ...

اینا دیگه از مد افتاده الان همه یه لباس ساده موی باز یا یه شینیون سبک با ارایش لایت میکنن 

ما که در سایه خورشید معذب بودیم/چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🖤🕊️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

این تحریم سفید پوشیدن برای هر خانمی تو مجلس غیر از عروس ازون ...ترین من دراوردی های ایرانی هاست پ.ن ...

لباس کوتاه سفید و یا حالا بلند ساده مشکلی نداره اما بعضی ها پف دار میگیرن لباس عقدی به قول استارتر

باهم خیلی خوبیم  نمی‌دونم چرا اینجور می‌کنه واسه عروسی خواهر خودشم سفید پوشید  فقطم واس ...

میخواد توجه کننن بهش

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

عزیزم حساس نشو. والا من عاشق رنگ سفیدم اکثر لباسای عروسیم سفیده. اصلا ما هیچوقت به هیچکس نمیگیم چی بپوشه چی نپوشه. تو هم میگی تو فامیلای درجه یک از جمله خواهرش هم سفید پوشیده پس برای اون یه چیز عادی هست شمام نمیتونی بگی نپوش. بدون اینکه به لباس اون فکر کنی فکر عروسی خودت باش ببین چی بهت بیشتر میاد همونو انتخاب کن حالا سفید یا یه رنگ روشن. 

چیزی که عوض داره گله نداره... چرا خودت لباس سفید پوشیدی؟ الانم پس ناراحت نشو از زنداداشت بیست سال ه ...

شما درست میگی 

من لباسمو از قبل داشتم و توانایی خرید لباس جدید نداشتم 

باید اینو بگم؟

مطمئنا اگر تواناییشو داشتم لباس دیگه ای می‌خریدم 

در ضمن از من کینه داره، از خواهر و دختر خاله و پسر خاله و جاری هم کینه داره ؟

لباس کوتاه سفید و یا حالا بلند ساده مشکلی نداره اما بعضی ها پف دار میگیرن لباس عقدی به قول استارتر

فرضا اونم بگیره تاجم بذاره اصن عروس کنه خودشو خب ک چی مگه همه عروسو کنار دوماد نمیبینن و نمیفهمن رفتن عروسی کی؟ والا ب قران کم رسم و رسوم ...صشر نداریم خودمون کم جامعمون دچار عقب موندگی فرهنگی نیست ک ما هم چارتا بذاریم روش وظیفه نسل ما ریشه کن کردن این خاله زنک بازیاست ن پر و بال دادن بهشون

بهش گفتم من سنم کم بود مجرد بودم پوشیدم  تویی که متاهلی ۳ تا بچه داری، شوهرت پولداره و میتونی ...

سلام...اگر اینبار حرف شد بهش بگو..اگر سفید بپوشی همه میگن این زندادشت جز لباس سفید لباس دیگه ای ندار که همه مجالس شما سفید میپوشه؟....بگو واسه خودت زشته ...خود دانی...وگرنه که تو اگر صدتا تاج و تورهم بزاری باز من عروسم.....خودت کوچیک میشی.....و اینکه اون لباس من شبیه لباس عروس نبود وگرنه اصلا نمیپوشیدم

مامان ترنم سابق......عضویت 1387
فرضا اونم بگیره تاجم بذاره اصن عروس کنه خودشو خب ک چی مگه همه عروسو کنار دوماد نمیبینن و نمیفهمن رفت ...

درست میگی گلم اهمیتی نداره اما اینقدر گفتن و گفتن که حساس شدیم فکر میکنیم طرف منظور داره از این کارش 

شما درست میگی  من لباسمو از قبل داشتم و توانایی خرید لباس جدید نداشتم  باید اینو بگم؟ م ...

استاترتر عزیزم خب این نشون میده رنگ سفید رو به خاطر کینه داشتن از تو نمیپوشه.پس نباید فکر خودتو به خاطر لباس سفید اون اینقدر درگیر کنی.

سلام...اگر اینبار حرف شد بهش بگو..اگر سفید بپوشی همه میگن این زندادشت جز لباس سفید لباس دیگه ای ندار ...

بهش گفتم اون شبیه لباس عروس نبود 

گفت دقیقا یکی مثل اون می‌پوشم 

گفتم بپوش عروس منم 

بهش گفتم اون شبیه لباس عروس نبود  گفت دقیقا یکی مثل اون می‌پوشم  گفتم بپوش عروس منم  ...

خودتو ناراحت نکن....الان دیگه همه میدونن اون خودش مشکل داره...از عروسیت لذت ببر.....شاید سفید نپوشه

مامان ترنم سابق......عضویت 1387
استاترتر عزیزم خب این نشون میده رنگ سفید رو به خاطر کینه داشتن از تو نمیپوشه.پس نباید فکر خودتو به خ ...

آخه بهم گفت چون تو پوشیدی می‌پوشم

گفتم لباس من لباس عقدی نبود، گفت منم دقیقا همون می‌پوشم 

گفتم بپوش عروس منم 

خب میره و از اسی زیباتر میشه این چه نصیحتی خواهر من😂

اسی خودش ارایشگاه خودشو انتخاب کرده 

بعدشم بره مگه‌اسی ما حسوده😂😂😂

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

آخه بهم گفت چون تو پوشیدی می‌پوشم گفتم لباس من لباس عقدی نبود، گفت منم دقیقا همون می‌پوشم  گف ...

دیده تو حساسی گفته اذیتش کنم. بی خیالش شو. هر چی بی تفاوت تر باشی از هر نظر بهتره فقط هم فکر خودت باش لباس خودتو با کسی مقایسه نکن. به حرف کسی ام اهمیت نده. انتخاب های خودتو دوست داشته باش بدون توجه به انتخابای اطرافیانت.چه تعریف کنن چه انتقاد اهمیت نده مهم خودتی.