2777
2789
عنوان

جدا شدن جفت

2307 بازدید | 10 پست

سلام خانوما خیلی نگرانم تقریبا یه ماه پیش رفتم غربالگری اولمو دکار گفت دو سانت از جفتت جدا شده استراحت کن من تو این مدت عمل سرکلاژم داشتم دیروز یه اتفاقی افتاد کلا گریه کردم حالم خوب نبود اصلا کسی هست تو شرایط من باشه یا قبلا بوده

به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی 

منم برداری اولم لبه جفت جدا شد ولی با استراحت مطلق خوب شد.

البته سونوی دومی که دادم گفت اصلا جفت جدا نشده بوده. که بخواد دوباره بچسبه. نمیدونم حرف کدوم درست بود.

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!
منم برداری اولم لبه جفت جدا شد ولی با استراحت مطلق خوب شد. البته سونوی دومی که دادم گفت اصلا جفت ...

منم لبه جفتم جدا شده فک کنم از روی عکس سونو میگم ولی خونریزی ندارم  شما هم همینطور بودین ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم برداری اولم لبه جفت جدا شد ولی با استراحت مطلق خوب شد. البته سونوی دومی که دادم گفت اصلا جفت ...

چند سانت جدا شده بود چقدر طول کشید خوب شه؟

منم لبه جفتم جدا شده فک کنم از روی عکس سونو میگم ولی خونریزی ندارم  شما هم همینطور بودین ؟

من از اول بارداریم جفتم پایین بود.

یه بار وقتی خودمو خشک کردم لک قهوه ای دیدم. اورژانسی رفتیم بیمارستان گفت بله جفت جدا شده.

یادم نیست چند سانت.

بعداز دوهفته دوباره رفتم سونو ولی یه جای دیگه. گفت اصلا همچین چیزی نیست.

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!
عزیزم سلام  منم شرایط شمارو دارم ،میدونم تاپیک  قدیمیه،ولی میخوام بدونم شما چیکار کردی جف ...

سلام عزیزم استراحت کن بهم شیاف و دارو و آمپول داد آمپول هفته ای یه بار بود ۴ تا داشتم شیاف هر شب و دارو هم هر روز 

من اکثرا دراز کشیده بودم و واسه کارای واجب خیلی آروم مثل غذا خوردن و سرویس از جام بلند شدم البته دی ماه شیافمو قطع کرد 

خدا رو شکر یک ماه و نیم بعدش جفتم ترمیم شده بود

شما چرا جفتت جدا شده بود من سه ماه اول خیلی فشار آوردم به خودم فک میکتم از اون باشه 

سلام عزیزم استراحت کن بهم شیاف و دارو و آمپول داد آمپول هفته ای یه بار بود ۴ تا داشتم شیاف هر شب و د ...

ممنون  عزیزم،پیامتو  دیر خوندم،نمیدونم چرا جفت من جدا شد، ولی جایی خوندم اونایی که یکبار سابقه سقط و کورتاژ دارن این اتفاق رایجه،من فشار نیاورده بودم به خودم ،از روزای اول لکه بینی داشتم ،ولی پریروز سونو دادم گفت جفت چسبید به دیواره ،خداروشکر حل شد

سلام عزیزم منم الان ازدکتر برگشتم گفت جفتت یکم جدا شده دوقلو باردارم با ای وی اف خیلی حالم بده خیلی نگرانم نمیدونم چیکار کنم شما چیا خوردین چیکار کردین خوب شدین؟ زایمان زودرس نداشتین؟

ممنون عزیزم،پیامتو دیر خوندم،نمیدونم چرا جفت من جدا شد، ولی جایی خوندم اونایی که یکبار سابقه سقط و ...

سلام عزیزم شما کار خاصی انجام دادین که چسبید؟من دوقلو دارم الان خونریزی داشتم رفتم دکتر گفت یکم از جفت جدا شده ولی دیگه خونریزی نداشتم فقط یه بار خون اومد بیشتر از پریودی بود