2777
2789
عنوان

کسی ک این صفات رو داره مناسبه؟؟ !!!!!

178 بازدید | 18 پست

تاپیک درباره رفیقمه،میخواد نظر شمارو بدونه

دوست پسرش ۷ ساله باهمن 

اوایل یعنی یکی دوسال اول متوجه خیانتش شد بخشید

بعد اون دروغ زیاد گفته پنهون کاری زیاد کرده

اما بعد اینکه رفیقم میگه کات و تموم گریه می‌کنه میگ عاشقتم میمیرم برات دوست دارم اینا بعد آشتی باز بی توجهی ، دروغ، پیچوندن

با رفیقاش می‌ره بیرون ن زنگی ن پیامی تا نصفه های شب

قهراشون چند ماه طول میکشه بعد میاد به پاش میوفته منت میکنه

بی احترامی می‌کنه, از همه مهم تر با اینکه رفیقم هر نظر ازش سره خود بزرگ بینی داره میگ تو با فلان کارت ابرومو میبری تو فلانی تو بسانی

اینو بگم اگ دو روز خوب باشه ده روز دق مرگش می‌کنه

حالا شما یه چیز واسه رفیقم بنویسید بخونه چون من دیگه تیر خوردم از دستش🤌♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالشونه؟ چرا ازدواج قانونی نمیکنن چون مطمئنم توی این ۷ سال رابطه... داشتن. میگم قانونی کنه چون به این مردا اعتباری نی، فردا ولش کنه هیچی به دخهره نمیرسه، عمرشم حروم کرده، موقعیتای خوبشم از دست داده و جامعه ی ایرانم که میدونی چجوریه

این پسره هم برا تفریح و عشق حالش میخوادش

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

چند سالشونه؟ چرا ازدواجشونو قانونی نمیکنن چون مطمئنم توی این ۷ سال رابطه... داشتن. میگم قانونی کنه چ ...

خدانکنه قانونی کنن این پسره دق مرگش می‌کنه همین الانش رفیقم افسرده شده

بگو حالا ک هنو بدستت نیاورده اینه،وای ب روزی ک برید زیر یه سقف،تازه باید با خانواده یی ک اینجور بارش آوردن هم یه عمر سرو کله بزنی ،میفهمی !یه عمممممممر!

الهی امضای خدا پای همه آرزوهات💖💖💖

دوستت اگه روزی سه وعده یه لیوان اسید بخوره بهتر از این پسرست   

بعدم قحطی آدم اومده با اینهمه وجنات ولش نمیکنه بره

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
دختره هیچ حرفی تو گوشش نمیره تا زمانی ک خودش از این وضع خسته بشه و ب همه چی واقعی نگاه کنه و خودش ب ...

۷ ساله داره خودشو آب میکنه دیگ کی اخه

الان میگ خسته شدم واقعا اما وابسته ام 

تا حالا خرد و حقیرت کرده

همین فرمان بروی خودت و خانواده ات را میفرستد قبرستان

تمام دوستانت را فراری میدهد

هیچ کس را برایت باقی نمیگذارد

اگر سر کار بروی باعث ابرو ریزی و اخراجت میشود

اگر تا حالا سیگار و قلیانی نشده باشی

دودی ات میکند

بعد معتادت میکند

برایش مواد توزیع میکنی

بعد میفروشدت و با پولش خرهای بعدی را تور و رزرو میکند

وقتی به هیچ درد نخوردی و خرجت بیشتر از دخلت شد ولت میکند

میرود سراغ خر بعدی

بسم الله الرحمن الرحیم  - بدون اراده خداوند برگی از درخت نمیافتد - عزت و ذلت انسانها دست خداست
۷ ساله داره خودشو آب میکنه دیگ کی اخه الان میگ خسته شدم واقعا اما وابسته ام

خوب ارادشو قوی کنه و هروقت ذهنش خواست گولش بزنه یا ب هردلیلی برگرده ب این فکر کنه ک چقد درد کشیده تو اینهمه سال و فقط سعی کنه خودشو گول نزنه و از دید ی شخص سوم ب رابطش نگاه کنه و این رابطه ی مضخرف رو با رابطه های عاشقانه اطرافش مقایسه کنه شاید اوایل براش خیلی خیلی سخت باشه اما هر ساعت و روزی ک میگذره و برنمیگرده ب ی رابطه سمی اعتماد ب نفس از دس رفتش برمیگرده و همین باعث میشه هی خودشو باور کنه و هی حالش بهتر شه و عالی شه فقط ب شرط اینکه تصمیمش جدی باشه و ارادش هم قوی اونوقته ک ب ماه نکشیده آرامشی رو تجربه میکنه ک شاید خیلی وقته ندیده

2790
2778
2791
2779
2792