2777
2789
عنوان

پشت کنکورم

138 بازدید | 18 پست

تو شهرستان نسبتا کوچیکی م 

فرهنگ ادما نسبتا کمه 

واقعا اذییت میشم تو این شهر 

میخواستم برم باشگاه ولی دوستان دوران دبیرستانم هستن که فوق العاده خاله زنکن و ورورو 

کلا وقتی میبینمشون حالم بد میشه.از یه طرف درگیر کلی فکر و خیالای مزخرفم میخواستم با ورزش کمش کنم .و خب تو این خیابون فقط همین باشگاه هست 

یه راهی چیزی بگید که خونه باشم ولی منزوی نشم زیاد تنها نشم

ورزش با مربی آنلاین

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خونه آهنگ بزار پیاده روی کن یا برقص. درحد نیم ساعت نرمش کن

خیلی وقته ورزش میکنم منتها چون خونه هم خلوته دوس‌داشتم با یه تعدادی ادم همراه باشم تو هفته که انقد ادم گریز نباشم

خیلی وقته ورزش میکنم منتها چون خونه هم خلوته دوس‌داشتم با یه تعدادی ادم همراه باشم تو هفته که انقد ا ...

اتفاقا به نظرم سال کنکور هرچی ادمای اطرافت محدودتر دغدغه فکری و حاشیه کمتر

!...I wish,Ididn't have feeling
بخون دختر یه رشته تاپ قبول بشو

اخه چندین ساله این دور بودن نتیجه عکس داده من بیشتر تو فکر و خیال و زندگی خیالی توهمی غرق شدم فکر کردم بودن تو اجتماع بتونه کمی کمکم کنه 

اتفاقا به نظرم سال کنکور هرچی ادمای اطرافت محدودتر دغدغه فکری و حاشیه کمتر

خودمم معتقد بودم به همین موضوع چون واقعا حوصله ادمای جدید ندارم ولی یه سری ترسا ازتو  اجتماع ایجاد شد حس کردم اگه برم باهاشون سروکله بزنم حل شه

اخه چندین ساله این دور بودن نتیجه عکس داده من بیشتر تو فکر و خیال و زندگی خیالی توهمی غرق شدم فکر کر ...

برو کتابخونه درس بخون اگه میخوای قبول بشی از صبح تااااا شل

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم