2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل منم همینه

من باچندتادکتر صحبت کردم گفتن از نیم رخ طولش کم نمیشه چون گوشتیه،تنها راهش اینه ی قوس خیلی خیلی ملایم بدی چون اگه قوس زیاد باشه نوک بینی دراز میشه و اصلا خوب نیست

مشکل منم همینه من باچندتادکتر صحبت کردم گفتن از نیم رخ طولش کم نمیشه چون گوشتیه،تنها راهش اینه ی قو ...

من عمل کردم دقیقا همین شده دکترم کارش خیلی خوبه ولی بینی منو که دید گفت بهت قول نمی دم بی نقص سه واقعا هم همین شد اصلا هیچکی متوجه نمیشه من عمل کردم از نیم رخ هم بینی من هم دراز بود عچهم افتاده افتادگیش برطرف شددرازیش یکم کمتر شد ولی دلم می خواست بازم کم شده ولی نشد 

مشکل منم همینه من باچندتادکتر صحبت کردم گفتن از نیم رخ طولش کم نمیشه چون گوشتیه،تنها راهش اینه ی قو ...

من بعد عمل قسمت پایین تیغه بینیم فرورفتگی داره دکترم گفت سه ماه دیگه که ورمش بره برات غضروف مایع تزریق میکنم دائمیه؟یا مثل ژل باید هی رفت ترمیم کرد؟

طولش از نیم رخ یا درازیش از جلو چی؟

کلا جفتش داییم گوشتی عمل کرده الان سه سال والا برگشته ولی ماله من استخوانی کامل بود هم خیلی خوشگل سده هم با انصافی که تازه عمل کردم از اون کوچیک تره 

اگر حس کردی کسی دوست نداره با ور کن دوست نداره این تنها حسیه که هیچ وقت  دروغ نمیگه 
کلا جفتش داییم گوشتی عمل کرده الان سه سال والا برگشته ولی ماله من استخوانی کامل بود هم خیلی خوشگل سد ...

آره استخوانی کلا قشنگ میشه مال من پوست ضخیم و گوشتی بود سه ماهه عمل کردم ولی طولش از نیم رخ زیاده