2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

مشکل منم همینه

من باچندتادکتر صحبت کردم گفتن از نیم رخ طولش کم نمیشه چون گوشتیه،تنها راهش اینه ی قوس خیلی خیلی ملایم بدی چون اگه قوس زیاد باشه نوک بینی دراز میشه و اصلا خوب نیست

مشکل منم همینه من باچندتادکتر صحبت کردم گفتن از نیم رخ طولش کم نمیشه چون گوشتیه،تنها راهش اینه ی قو ...

من عمل کردم دقیقا همین شده دکترم کارش خیلی خوبه ولی بینی منو که دید گفت بهت قول نمی دم بی نقص سه واقعا هم همین شد اصلا هیچکی متوجه نمیشه من عمل کردم از نیم رخ هم بینی من هم دراز بود عچهم افتاده افتادگیش برطرف شددرازیش یکم کمتر شد ولی دلم می خواست بازم کم شده ولی نشد 

مشکل منم همینه من باچندتادکتر صحبت کردم گفتن از نیم رخ طولش کم نمیشه چون گوشتیه،تنها راهش اینه ی قو ...

من بعد عمل قسمت پایین تیغه بینیم فرورفتگی داره دکترم گفت سه ماه دیگه که ورمش بره برات غضروف مایع تزریق میکنم دائمیه؟یا مثل ژل باید هی رفت ترمیم کرد؟

طولش از نیم رخ یا درازیش از جلو چی؟

کلا جفتش داییم گوشتی عمل کرده الان سه سال والا برگشته ولی ماله من استخوانی کامل بود هم خیلی خوشگل سده هم با انصافی که تازه عمل کردم از اون کوچیک تره 

اگر حس کردی کسی دوست نداره با ور کن دوست نداره این تنها حسیه که هیچ وقت  دروغ نمیگه 
کلا جفتش داییم گوشتی عمل کرده الان سه سال والا برگشته ولی ماله من استخوانی کامل بود هم خیلی خوشگل سد ...

آره استخوانی کلا قشنگ میشه مال من پوست ضخیم و گوشتی بود سه ماهه عمل کردم ولی طولش از نیم رخ زیاده