2777
2789

دخترم ۱۳ سالشه. 

الان گوشی قبلی خودم که قدیمی شده دستشه.  البته سیمکارت و نت نداره و و فقط آهنگ باهاش گوش میده. 

روزی نیم ساعت با گوشی خودم میتونه با نت کار کنه.  فیل تر ش کن ندارم و تقریبا روی کارهاش تسلط دارم. 

ولی بعضی وقتا عجیب رو مخ میره که گوشی جدید بخرین. بداخلاقی می کنه و هی میگه بهم توجه نمیکنین. کاش جای فلانی بودم که گوشی داره و... 

بهش گفتیم ۱۶ سالگی میخریم. 

تا شونزده سالگی نمیدونم چطوری باید این رفتارهاشو تحمل کنم و چطوری آرومش کنم🤕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرم 13 سالشه دوساله گوشی داره نت هم داره ولی کنترلش میکنیم البته تایم خالی خیلی خیلی کمی داره بیشتر درگیر درس و زبان و ورزش و موسیقیه. اکثر کلاسهاش انلاینه و باید گوشی داشته باشه 

یکم با گوشی خودت استقلال بیشتری بده مثلا روزای تعطیل ۱ ساعت ۲ ساعت بده بهش تابستونا تایپش و از نیم ساعت بیشتر کن فعلا همین قدر بسشه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

سن خیلی بدیه 

من که رفتم پیش روانشناس ولی انگار باید بگذره و بدونی چیکار کنی 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
زیاد تحت فشار نذارین نذارین که حس عقب موندگی دست بده بهش فقط از دور تسلط داشته باشه ولی...

اگه بخریم حرفمون دوتا میشه اونوقت فکر میکنه سر هر چیزی میتونه با بداخلاقی و بی احترامی به خواستش برسه

منم پیرم ۱۱ ساله اس  در مورد ps همینجوره  شرطش هم قبولی در تیزهوشانه😁😁

وای داداش من پدرمون و درآورده با ps 

از ی طرف میاد بم میگ کمکم کن تیز هوشان قبول شم مث تو پشت کنکور نمونم از س طرف موبایل و پی اس 

میگم خوب اینجوری ک نمیشه ب حرفم گوش کن

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

منم پسرم ۱۱ ساله اس  در مورد ps همینجوره  شرطش هم قبولی در تیزهوشانه😁😁 ولی هر روز رو ...

قبولی در تیزهوشان؟تو رو به خدا بچه هاتون و بدبخت نکنین

ولی من متنفرم از وقتی که بخوام پیام بدم و حس مزاحم بودن نزاره پیام بدم، متنفرم از وقتی که بخوام هعی به زور بگم منم هستما، از اضافه بودن متنفرم، بیاین این حسه اضافه بودنو به آدما ندیم.
اگه بخریم حرفمون دوتا میشه اونوقت فکر میکنه سر هر چیزی میتونه با بداخلاقی و بی احترامی به خواستش برس ...

ن خدایی برا این سن اندروید خوب نی من از ۱۱ سالگی گوشی داشتم ولی اون موقع گوشیا از این قدیمیا بود ن نت ن اهنگ هیچی 

پسرم 13 سالشه دوساله گوشی داره نت هم داره ولی کنترلش میکنیم البته تایم خالی خیلی خیلی کمی داره بیشتر ...

دختر من فقط کلاس زبان آنلاین داره

وقتش هم خیلی خالیه

میگه نمیرسم به درسام.  ولی درس هم نمیخونه

رمز تسلط افزایش محرومیت تا سوژه به شرایط قبلی غبطه بخورد

شما لطفا برو بخواب فردا سر کار و بارت باشی تو سایت زنونه اونم تربیت فرزند نظر نده تورو خدا 

مردای ایرانی و از کره زمین پاک کنیم نصف مشکلات جهان حله

منم پسرم ۱۱ ساله اس  در مورد ps همینجوره  شرطش هم قبولی در تیزهوشانه😁😁 ولی هر روز رو ...

چطوری تحمل می کنین؟  من مغزم له میشه.  فقط هم غرهاشو به من میزنه.  پیش پدرش ساکت میشه