2777
2789
عنوان

دلم به حال خودم میسوزه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 55 پست
قربون دلت برم  غصه نخور درست میشه ی مدت ازشون فاصله بگیر  باهاشون کمتر حرف بزن  زی ...

بقرآن نمیشه نمیتونم همش بخاطر دماغم مامانم مسخره ام میکنه دو ساله یکم پف کرده اصن شانسم ندارم نمی‌دونم چیکار کنم فقط می‌خوام بمیرم حالم از خودم بهم میخوره 😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بقرآن نمیشه نمیتونم همش بخاطر دماغم مامانم مسخره ام میکنه دو ساله یکم پف کرده اصن شانسم ندارم نمی‌دو ...

بخاطر بلوغه ک اینطوره خوب میشه 

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔
چطوری مثلا و کاری؟

مثلا ادمینی، یا حتی میتونی تو روبیکا کانال داشته باشی و کسب درآمد کنی...

البتع ادمین یه پیج معتبر شو نه هرپیجی

چمیدونم کسب درآمد از اینستا

یا مثلا هنر خاصی داری و میتونی محتوا بسازی باهاش. البته میتونی جزوه بگیری از دوستات تو دانشگاه براشون بنویسی و مبلغی رو دریافت کنید ازشون

رشتم کامپیوتره

خب بنظرم رشته خوبیه که!

من تازه دبیرستانمو تموم کردم پشت کنکوری ام. یه کانال دارم روبیکا فعلا درآمدم ۱۰۰۰ و خردی هست😂 ۲۰ تومن بشه میتونی برداشت کنی ازش...

امید دارم یه روزی به درآمد خوبی میرسم از همین کار 

خب بنظرم رشته خوبیه که! من تازه دبیرستانمو تموم کردم پشت کنکوری ام. یه کانال دارم روبیکا فعلا درآمد ...

چند تا عضو داری عزیزم؟ 

چطوری زیاد کردی ممبراشو؟