2777
2789
عنوان

دلم به حال خودم میسوزه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 55 پست
ارزوم بود حداقل یه خواهر داشتم اونم خدا بهم نداد چرا انقد بیچاره ام

خواهرام عین بقیه

؛𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 𝒐𝒇 𝒂 𝒈𝒊𝒓𝒍 𝒊𝒔 𝒂𝒄𝒄𝒐𝒓𝒅𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒐 𝒉𝒆𝒓 𝒃𝒆𝒍𝒊𝒆𝒇𝒔💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برم پیششون؟ ک چی بشه؟؟؟ برم نگاشون کنم؟ کاش یه شوهر اونجوری داشتم ولی وضعم این نبود...

نهههه هیچوقت سعی نکن بخاطر شرایط و رفتار خونوادت به یکی دیگه پناه ببری که وضعیت از این بدتر میشه! همون فیلم ملی و راه های نرفته اش ببین میدونی چی میگم

نهههه هیچوقت سعی نکن بخاطر شرایط و رفتار خونوادت به یکی دیگه پناه ببری که وضعیت از این بدتر میشه! هم ...

دیدم...

بخدا ک بهتر بود بخدا خیلی بهتر بود هیچی تو زندگیم ندارم دلمو بهش خوش کنم نه پدر نه مادر نه برادر از همشون ناامیدم فامیلامونم یکی از یکی بدتر💔

یه چی بگم راخت باهات صحبت کنم نکنه قبلا یه کاری کردی که اعتمادشونو از دست دادن بهت ؟ یا همینجوری‌بهت ...

بخدا هیچ کاری نکردم هیچی ...

همینجوری بقرآن داداشم انقد میزنتم مشکل داره همش فوشم میده کتکم میزنه مامانم فوش های رکیک میده پدرم بی محلی میکنه و اصن براش مهم نیس چیکارم دارن میکنن

💔🙂تو صبر کن میگذره این روزا

۱۵ ساله از بچگیم همش گریه میکنم نه بچگی کردم نه نوجونی هیچی از زندگی نفهمیدم جز بدبختی خدا اصن منو یادش رفته چی میگذره آجی:)؟

۱۵ ساله از بچگیم همش گریه میکنم نه بچگی کردم نه نوجونی هیچی از زندگی نفهمیدم جز بدبختی خدا اصن منو ی ...

خدا تو تک تک این لحظه ها کنارت بوده 

کنار هممون بوده وگرنه دوام نمیاوردیم

🎀😶

کاش میشد واقعا بغلت کنم...

قربون دلت برم 

غصه نخور درست میشه ی مدت ازشون فاصله بگیر 

باهاشون کمتر حرف بزن 

زیادم کاری نکن ک حساس بشن 

سر تو با درس گرم کن 

ان شالله دو سال دیگه تحمل کنی میری ی دانشگاه خوب 

فقط درستو بخون

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔

یعنی من آدم نیستم حتی با دوستم حرف بزنم؟ مگه چ گناهی کردم خدا؟؟؟ یعنی نمیتونم یه لحظه بخندم همش چپ چپ نگام میکنن چرا؟؟؟ چون اگه دختر بخنده خوب نیس این یعنی دختر اون کارس خسته شدم خسته .‌‌..

خانواده دوستامو میبینم حسرت میخورم

خدا تو تک تک این لحظه ها کنارت بوده  کنار هممون بوده وگرنه دوام نمیاوردیم

من همه فک میکنن سنگم... 

ولی یه شیشه بودم ک هر بار با حرف هر کدومشون و رفتارشون نابود شدم هر دفعه بیشتر شکستم ..