2777
2789
عنوان

اضطراب خیلی وحشتناک بالا

226 بازدید | 8 پست

سلام من از مشکل اضطرابه خیلی زیاد رنج میبرم وسواسم گرفتم بخاطرش بعضی وقتا مغزم انگار میگه شیش بار لیوان رو پر کن آب بخور نخوری فلان میشه یا یه کاری رو تو این عدد مثلا چهار بار باید انجام بدم وگرنه فلان میشه شبا اکثرا کابوس می بینم چند وقته بهتر شدم قبلنا هر شب بود یه وقتایی که خیلی ناراحتم تو سرم صدایی می شنونم با من نیستا کلا هم سه چهار بار شده انگار یکی داره یکی رو صدا می کنه یا مثلا همش فکر می کنم نکنه اتفاق بدی بیوفته نکنه کسی چیزیش بشه 

فن پیج سریال چینی. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتاقت رو حسابی بگرد برات دعا گرفتند انداختن جایی مطمین باش 

منم اتفاقا اعتقاد دارم به این چیزا ولی آخه کسی با من دشمنی نداره کلا آدم بی آزاری هستم و اینکه شبا هم نمی تونم تنهایی بخوابم یا تو تاریکی همش می ترسم جنی چیزی بیاد خیلی اذیت دارم میشم خیلی حتی بعضی شبا تا دسته یکی رک نگیرم نمی تونم بخوابم از ترس حالا تاحالا جن بهم حمله نکرده ولی می ترسم نمیدونم چرا 

فن پیج سریال چینی. 

منم اتفاقا اعتقاد دارم به این چیزا ولی آخه کسی با من دشمنی نداره کلا آدم بی آزاری هستم و اینکه شبا ه ...

روانشناس صحبت کن هیچی نیست وسواسی شدی همین مبارزه کن تا بدتر نشدی

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

شاید دارو نیاز داری   مشاوره تنهایی هم شتید جواب بده ولی اگه اینقدر شدیده خود ازاری نکن  ب ...

یک جلسه پیش مشاوری که ازش تعریف می شد رفتم گفتش باید در کنار روانپزشک و مشاوره یه عالمه زمان بزارم و درمان بشن و خودش گفت ريشش از اضطرابه ولی متاسفانه نتونستم پیگیری کنم برم پیشه روان پزشک 

فن پیج سریال چینی.