2777
2789

من بابام بخاطر این جریانی که الان می نویسم و قبلاندم گفتم بحثم شد گفت تو دیگه بچه من نیستی از این حرف ها منم دلم شکست رفتم خونه پدر بزرگم .اونم گفت بریم مسله حل کنیم دید اینا حرف حساب حالی شون نیست دعوا شد

اینم جریان

اینو بگم و میدونمم که همتون مقصرم میدونین 

اینکه همه توجه بابام رفت سمت مادرم و من واقعادارم ضرب میبینم و اینکه بابای من فوق العاده زن زلیله

بابام ۸صبح میره ۸شب میاد (سرکاره)

بعدم که میاد مامانم براش برنامه چیده که بریم سینما پارک کافی شاپ و غیره

و اینکه منم نمی برن 

دوم اینکه بابام امورات و خرج خونه رو گذاشته به عهد مامانم و کارت پولیش دسته مامانمه و اینکه مادرم هروقت بهش میگی پول بده میگه از بابات بگیر به بابام میگم میگه از مادرت بگیر 

و اینکه من فقط نقش گارسون اجرا میکنم از سر کار که میاد من چای بیارم اینا ولی موقع خوش گذرونی ها خانم خونه تصمیم گیرندس

و منم انگار نخواسته بودم واینکه بابام بخاطر این مسله خیلی بد باهام رفتار کرد

خدایا دیگه تمامش کن این جریانو خودت میدونی این۴روز توی چه وضعیتی هست نخواب نه خوراک استرس اظطراب نوشخوار فکری بی خوابی سردرد قلب درد تور قران خودت تمامش کن غیر از این سایتم جایی ندارم دردل کنم کجا برم خجالت میکشم دیگه بگم از بس چند بار گفتم

بابام زنگ زد گفت برگرد خونه من هرچی ام گفتم جلوی مادرت گفتم الکی که صداش در نیاد

و گفت که قراره طلاقش بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عزیزم شما دخترشی مامانت عشقشه چه توقعی داری؟ اونا تو رو بزرگ کردن تو که بزرگشون نکردی که همه چیز و کنترل زندگیشون رو بدن به دست تو. تو هم با همسن و سالات برو بیرون و بگرد. 

اول مادرت بوده که بعدش تو به وجود اومدی. اول عشق اونا بوده که تو ازش متولد شدی. جایگاه تو با مادرت فرق داره. نمیتونی زن بابات بشی که. باید صبر کنی وقتی ازدواج کردی و خانوم خونه شدی اینا رو از شوهرت بخوای