2777
2789

۱۶ ساله بودم که با هزار راه روش دادنم شهر غربت که زنش بشو ماهی یکبار می‌آییم واز دست میره باباش اینه و ...این حرفا حالا سالی یکبار دیدنم نمیان اونم با هزار تا اشک زاری من حالا هم زنگ زدم دلم تنگه بیا میگه من از تو نمیخوام بیایی تو هم از ما نخواه آخرش عصبی شد گف فکر کن مردم بچه ای هم ندارم

بابام تنها میاد دیدنم در ضمن وضع مالی خانوادم اکی راحت میتونه هواپیما قطار بگیره و جوون توان بدنی داره

مامان صدرا زهرا  فروردینی

خب حق داری دیگه اومدی اینجا بیشتر درد و دل کنی 

همینجوری یه صلوات بدین اون دنیا نیاز میشه :)                                                                                                                                  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوست دارم برم جایی کسی نباشه خودت برای خودت سرگرمی درست کن

خیلی سر خودمو گرم کردم بچه و کارو...ولی بازم آدم دلش خانواده میخواد دلش میخواد جمعه ها که میشه بری پیش خانواده ات شده یه چایی بخوری 

به خودت سخت نگیر ده سال عادت کردی به دوری تعطیلی چیزی بود تونستی برو

به خاطر این حرفای سرد مامانم خیلی وقتا تصمیم میگیرم دیگه نرم 

مطمئن باش اگرم بودن کنارت نمیتونستی بری مامانت حوصله نداره

راست میگی اگرم نزدیک بودن همین بودن

من تا جایی که یادمه از کوچیک بودم از مامانم توجه و محبت گدایی میکردم اون موقع در جواب میگفت برات اینو خریدم اونو خریدم حالا هم یه جور دیگه جالب این بامن فقط این مشکلو نداره با خواهر دیگه ام همینه

راست میگی اگرم نزدیک بودن همین بودن من تا جایی که یادمه از کوچیک بودم از مامانم توجه و محبت گدایی م ...

مامانت کلا کم حوصله چون مامان خودم این مدلی درکت میکنم من مجرد بودم داداشم و زنداداشم میومدن می‌گفت باز اومدن حوصلشونو ندارم منم که ازدواج کردم تنها بچه بزرگ کردم رویی نداد برم یه روز بمونم کمکم کن و ....

مامانت کلا کم حوصله چون مامان خودم این مدلی درکت میکنم من مجرد بودم داداشم و زنداداشم میومدن می‌گفت ...

پس چرا بقیه اینطوری نیستن همه جونشون در میره برا بچه هاشون