2777
2789
عنوان

تب طولانی خواهش میکنم بیاید

673 بازدید | 21 پست

پسرم ۶ سالشه و الان نزدیک دو هفتس مریضه و ۴ روزه تب داره و هر کار میکنم تبش پایین نمیاد 

چند تا دکتر بردم ولی هنوز داروهاشون تاثیری نداشته تشخیص ویروس گذاشتن دکترا هر ۴ ساعت شیاف استامیمفن ۳۲۵ میذارم ۲ روزه ولی انگار نه انگار یکم دمای بدنش پایین یماد بعد بازم میره بالا

کسی تو این شرایط هست؟؟؟ تب بچه رو با چی میشه پایین آورد دیگه خسته شدم 😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما عفونت داره و خشک نشده ک تب پایین میاد  باید انتی بیوتیک بخوره  یا دکتر درست درمون ب ...

دکتر ناطقیان بردمش فوق تخصص عفونی هست این داروهارو میخوره ولی هیچ تاثیری ندارن انگار 🥲 خلط داره سرفه میکنه تب و بدن درد داره 

دکتر ناطقیان بردمش فوق تخصص عفونی هست این داروهارو میخوره ولی هیچ تاثیری ندارن انگار 🥲 خلط داره سرف ...

شربت سرفه ای ،چیزی 

خب نگفت این تب دوره ش چند روزه ست؟

شیاف استا ک والا تب رو کنترل نمیکنه

تاثیر چندانی نداره

شیاف دیکلوفناک ۵۰ و شربت بروفن هر ۶ ساعت فقط اینا تبش رو پایین میاره. استا جواب نمیده تو این سن

به دکترم گفتم شیاف دیکلو بزنم گفت مگه جون بچتو از سر راه آوردی اگه عوارض شیاف دیکلو رو بدونی برا بچه تو این سن اصلا نمیزنی و این حرفا 😢

شربت سرفه ای ،چیزی  خب نگفت این تب دوره ش چند روزه ست؟ شیاف استا ک والا تب رو کنترل نمیکنه ت ...

چهارشنبه بردمش پیش ناطقیان گفت تا شنبه دارو بخوره اگه تب قطع نشد آزمایش بده و بعد بستری کنیم 😭 نا آزمایش بدم و جواب آزمایش بیاد ۲ ۳ روز طول میکشه تو این مدت چیکار کنم پس با تب بچه