2777
2789
عنوان

بارداری

42 بازدید | 3 پست

سلام بچه ها شوهرم بچه دوم میخواد من نمیخام چجوری منصرفش کنم چون اصلا معلوم نیست این زندگیم ادامه پیدا کنه شوهرم دست بزن داره بعد یه ساله که ازقهراومدم دیشب بازم منوزد سر یه خرید خونه یه چیز مسخره زد دماغموخون انداخت وباقندون زد سرم بادکرد.بااین که معذرت خواهی کرد ولی دیگه دوسش ندارم خیلی وقته دوسش ندارم مگه میشه آدم کسیودوست داشته باشه یعدبهش آسیب بزنه ..معذرت خواعیش هم به خاطر خونه ای که بخاطر مهریه به اسمم ثبت شده..وقتی بهش گفتم دوستت ندارم طلاق گفت خونموبده تاطلاقت بدم...بنظرتون میشه به این آدم اعتماد کرد من فقط بخاطر بچم موندم ولی نمیخام یکی دیگه پاس این وسط بازبشه.شوهرم خیلی وحشیه وتواین چهار سال کتکاریاش به بخیه رسیده..میخام برم ولی فعلا چندماه بعد.من کلیم پروتیین اضافی دفع می‌کنه واصلا نمیخام به هیچ وجه بارداربشیم و ادامه بدم

باردار نشو به هیچ وجه  خودت جلوگیری کن نزار یه بچه دیگه قربانی بشه وقتی اینقدر شوهرت بده

فعلا دارم قرص میخورم چون شکاکخ مجبور شدم یه روز برم دستگاهمودربیارم حالا میترسم ببینه میخام برم آمپول بزنم .بهتره..ولی نمیخام چون شوهرم حال سالمی نداره دارم این چندماه میرم جایی به حرفه آرایشگری یادبگیرم بتونم برم سرکار ..شماهم فک میکنید بخاطرخونس .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تاحالا چندبارخواسته گولم بزنه ازدستم درش بیاره حتی بخاطرش بارکتک خوردم دلم برابچم میسوزه طاقت دوریشوندارم ولی اگه بمونم باید بگی دیگه روبدبخت کنم که نمیخام بچه ی دیگه ..جلوبچم منومیزنه الان دیگه بچم براش عادی شده .منی که فک میکردم بخاطربچم دیگه منونمیزنه ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.