2777
2789
عنوان

با تجربه های رژیم لطفا بیاین

89 بازدید | 14 پست

دوستان سه شنبه رفتم دکتر تغذیه و بهم برنامه داد 

قدمم ۱۵۵ با وزن ۶۲

گفت نسبت به قدم حداقل باید ۴ کیلو کنم 

برنامه ای که داده خیلی حجم غذاها کمه 

مثلا صبحانه یه کف دستت سنگک با نصف قوطی کبریت پنیر🥴

به نظرتون لاغر میشم؟ 

یک ساله خودم میخوام لاغر شم اما چون اراده ندارم نمیشه اما گفتم با برنامه و زیر تظر دکتر بودن شاید بهتر باشه به اضافه این که زور بالا سرم باشه بهتر کار انجام میدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک بار  شوهرم توی گوشی اش برنامه ی ضبط خودکار مکالمات گذاشته بود.

من برای اینکه پول تلفن ندم 

با گوشی شوهرم زنگ زدم به خواهرم کلی روش های لاغر شدن بهش گفتم

بعدا فهمیدم شوهرم اون مکالمه را گوش داده

خوب شد حرفی از خانواده ی شوهر یا حرف بد دیگه ای نزده بودم

فقط موندم چرا نکاتی که گفتم را خودم اصلا رعایت نکردم

خواهرم الآن لاغر شده  

اگه دکتر مطمئنی بوده که برنامش هم بایداصولی باشه کم کم عادت میکنی ولی بهتره سعی کنی خودت سبک زندگیتاتغیربدی من تویه دوره ای۴۰کیلوکم کردم ولی اشتباه بود کم کم فهمیدم ماسبک زندگی اشتباهی داریم والان چندسال تثبیت وزنم

اگه دکتر مطمئنی بوده که برنامش هم بایداصولی باشه کم کم عادت میکنی ولی بهتره سعی کنی خودت سبک زندگیتا ...

کارشناس تغذیه ست و مطب داره و مدرس دانشگاس ولی بار اولمه میرم پیشش 

بهم گفت چون خیلی اضافه وزن نداری روند لاغریت کمه یعنی نهایتا ماهی ۳ کیلو 

اما دوست دارم یک ماهه به وزن ایده آلم برسم چطوریه که بعضیا ماهی ۷ یا ۸ کیلو کم میکنن

ولی اگه می خواهی لاغر بشی  اسم کاربری ات را عوض کن حداقل مثل اسم کاربری من یک  چیز رژیمی ...

اتفاق امشب فلافل داریم🤣

بس که شکموئم من از ۵۰ به ۶۲ رو توی یک سال اضافه کردم چون هی میرم اینستا غذاها رو می بینم و سریع یا میپزم یا میخرم 

عاشق شیرینی جاتم

ولی اگه می خواهی لاغر بشی  اسم کاربری ات را عوض کن حداقل مثل اسم کاربری من یک  چیز رژیمی ...

کاربری قبلیم felafeli بود 

کاربر قدیمیم وقتی ترکید کاربری جدیدم رو با فارسی وارد کردم

کارشناس تغذیه ست و مطب داره و مدرس دانشگاس ولی بار اولمه میرم پیشش  بهم گفت چون خیلی اضافه وزن ...

کالری شماری کن بابرنامه کلم پیچ زیره بشقاب یامانکن 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶