2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يعني اينقدر دوسشون داري كه انتظار داري بهت خبر بدن؟ من فقط ميگم نه اونا با من كاري داشته باشن نه من ...

چرا راحتم باهاشون ی کوچه فاصله داریم پیش مادر شوهرم میشینیم زنگ زدم گفتم آرایش کردنی بگو منم بیام گفت داریم میریم آرایشگاه اومدنی زنگ میزنم

چرا راحتم باهاشون ی کوچه فاصله داریم پیش مادر شوهرم میشینیم زنگ زدم گفتم آرایش کردنی بگو منم بیام گف ...

ولش كن بابا همشون عين همن 

چشم ديدن ما عروسا رو ندارن

خودت به خودت برس برو 

اصلا هم به رو خودت نيار و نپرس كجا رفتن و چند گرفت و اينا

ولش كن بابا همشون عين همن  چشم ديدن ما عروسا رو ندارن خودت به خودت برس برو  اصلا هم به ...

نه بابا کاری ندارم فقط ناراحت شدم میخوام ب شوهرم هم بگم چی میشد ب منم میگفتم من که نمیخواستم برم ولی الاقل آدم حساب میکردن

به نظرم باز بزار  الان هم شينيون مد نيس همه ساده موهاشون باز ميزارن يا كرلي ميكنن

نه میدونی بچم شش ماهشه میترسم اذیتم کنه موهام و میگم اتو بزنم لخت بالا ببندم جلوی موهام و هم بریزم رو صورتم ب نظرت کدوم؟

نه بابا کاری ندارم فقط ناراحت شدم میخوام ب شوهرم هم بگم چی میشد ب منم میگفتم من که نمیخ ...

اشتباه ترين كار ممكن كه به شوهرت بگي

سياست داشته باش اعصاب خودتو و شوهرت به هم نريز 

اونم بالاخره خواهرش هر چقدر هم بدونه اون مقصره ولي دلش نميخواد تو پشت سرش بدش بگي

حالا خودت ميدوني اين تجربه منه