زهرا۰۹۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 442 عنوان عروسی 78 بازدید | 18 پست امروز عروسی یکی از اشناهامونه خواهرشوهرام رفتن آرایشگاه ب من نگفتن اینقدر ناراحت شدم چی میشد میگفتن چیزی ازشون کم میشد 1402/07/28 | 14:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زهرا۰۹۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 442 من بچه کوچیک دارم بنظرتون موهام و اتو کنم دم اسبی ببندم یا باز بزارم
mahiii_khanoom عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 380 يعني اينقدر دوسشون داري كه انتظار داري بهت خبر بدن؟من فقط ميگم نه اونا با من كاري داشته باشن نه من با اونااصلا هم نميخوام بدونم چه غلطي ميكنن
mahiii_khanoom عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 380 من بچه کوچیک دارم بنظرتون موهام و اتو کنم دم اسبی ببندم یا باز بزارم لباست چه مدليه؟
زهرا۰۹۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 442 يعني اينقدر دوسشون داري كه انتظار داري بهت خبر بدن؟ من فقط ميگم نه اونا با من كاري داشته باشن نه من ... چرا راحتم باهاشون ی کوچه فاصله داریم پیش مادر شوهرم میشینیم زنگ زدم گفتم آرایش کردنی بگو منم بیام گفت داریم میریم آرایشگاه اومدنی زنگ میزنم
زهرا۰۹۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 442 لباست چه مدليه؟ بلند سرشونه هام بازه آستین هم نداره
mahiii_khanoom عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 380 چرا راحتم باهاشون ی کوچه فاصله داریم پیش مادر شوهرم میشینیم زنگ زدم گفتم آرایش کردنی بگو منم بیام گف ... ولش كن بابا همشون عين همن چشم ديدن ما عروسا رو ندارنخودت به خودت برس برو اصلا هم به رو خودت نيار و نپرس كجا رفتن و چند گرفت و اينا
mahiii_khanoom عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 380 بلند سرشونه هام بازه آستین هم نداره به نظرم باز بزار الان هم شينيون مد نيس همه ساده موهاشون باز ميزارن يا كرلي ميكنن
زهرا۰۹۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 442 ولش كن بابا همشون عين همن چشم ديدن ما عروسا رو ندارن خودت به خودت برس برو اصلا هم به ... نه بابا کاری ندارم فقط ناراحت شدم میخوام ب شوهرم هم بگم چی میشد ب منم میگفتم من که نمیخواستم برم ولی الاقل آدم حساب میکردن
زهرا۰۹۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 442 به نظرم باز بزار الان هم شينيون مد نيس همه ساده موهاشون باز ميزارن يا كرلي ميكنن نه میدونی بچم شش ماهشه میترسم اذیتم کنه موهام و میگم اتو بزنم لخت بالا ببندم جلوی موهام و هم بریزم رو صورتم ب نظرت کدوم؟
mahiii_khanoom عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 380 نه بابا کاری ندارم فقط ناراحت شدم میخوام ب شوهرم هم بگم چی میشد ب منم میگفتم من که نمیخ ... اشتباه ترين كار ممكن كه به شوهرت بگيسياست داشته باش اعصاب خودتو و شوهرت به هم نريز اونم بالاخره خواهرش هر چقدر هم بدونه اون مقصره ولي دلش نميخواد تو پشت سرش بدش بگيحالا خودت ميدوني اين تجربه منه
mahiii_khanoom عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 380 نه میدونی بچم شش ماهشه میترسم اذیتم کنه موهام و میگم اتو بزنم لخت بالا ببندم جلوی موهام و هم بریزم ر ... دو تاشم خوبه اگه بچه كوچيك دازي كه موي بسته بهترهدست و بالت نميگيره
زهرا۰۹۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 442 اشتباه ترين كار ممكن كه به شوهرت بگي سياست داشته باش اعصاب خودتو و شوهرت به هم نريز اونم بال ... اوکی ب نظرت احترام میزارم نمیگم
زهرا۰۹۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 442 دو تاشم خوبه اگه بچه كوچيك دازي كه موي بسته بهتره دست و بالت نميگيره مرسی بابت راهنماییت گلم
mahiii_khanoom عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 380 اوکی ب نظرت احترام میزارم نمیگم هميشه خوش باشي عزيزم🌹🌹🌹