2789
عنوان

سرکلاژ‌‌

280 بازدید | 20 پست

من طول سرویکسم با سونو واژینال ۲۹هست و دهانه داخلی رحمم ۶در ۴میلی‌باز شده..هفته ۲۰هستم

قراره یکشنبه برم سرکلاژ بشم...اونا ک‌سرکلاژ شدن میشه بگید بعد سرکلاژ‌‌ چقدر باید استراحت مطلق‌بود؟یه هفته کافیه؟بعدش میتونم کارا معمولی رو انجام بدم؟بعد ک استراحت مطلقم تموم شد میشه رابطه جنسی داشت؟؟درباره رابطه هم بگید بعد سرکلاژ‌‌ داشتید؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

با سرویکس ۲۹به رابطه جنسی بعد سر کلاژ فکر میکنی!!!

عزیزم هفته بیسته ها نه  هفته ده 

یعنی تا اخر نه ماهت باید استراحت مطلق داشته باشی بدون هیچ گونه نزدیکی

من حتی برا سرویس بهداشتی شوهرم برام لگن میورد ما بقی رو فقط دراز کش بود با ویلچر میرفتم مطب برا معاینه 

به اطلاع برسونم کاربری دست دو نفره ⁦👩‍❤️‍👩⁩                   
با سرویکس ۲۹به رابطه جنسی بعد سر کلاژ فکر میکنی!!! عزیزم هفته بیسته ها نه  هفته ده  یعنی ...

تازه من با این همه مراقبت اخرم بچم هشت ماه دنیا اومد 

هفته یدونه امپول پرولوتون ۵۰۰ و هر زور آمپول پروژسترون و روزی دوبار امپول هپارین زدم تا اخر

با سرویکس ۲۹به رابطه جنسی بعد سر کلاژ فکر میکنی!!! عزیزم هفته بیسته ها نه  هفته ده  یعنی ...

وای منم با ویلچر میرفتم دکتر

غذامو درازکش میخوردم

چ روزای سختی بود خداروشکر ک گذشت

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
وای منم با ویلچر میرفتم دکتر غذامو درازکش میخوردم چ روزای سختی بود خداروشکر ک گذشت

منم مث شما تنها هم بودم مادرم مریض بود صب تا شب تنها بودم گریه میکردم شبا کهدشوهرم میومد خسته و کوفته تازه غذا میپخت و امپولای منو میزد و وای چه روزایی بود اگه دور و برم شلوغ بود انقد بهم سخت نمیگذشت

رفت دستگاه ؟

من دو روز قبلش متوجه شدم آب دور بچه کمه رفتم دکتر گفت زایمان زودرس داری و امپول تشکیل ریه زد برام خدا روشکر به دنیا که اومد یه روز فقط دستگاه بود با اینکه میگن هشت ماهه نمیمونه اما لطف خدا بچم مشکلی نداشت وزنشم دو کیلو‌بود