2789
عنوان

سرکلاژ‌‌

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 20 پست
منم مث شما تنها هم بودم مادرم مریض بود صب تا شب تنها بودم گریه میکردم شبا کهدشوهرم میومد خسته و کوفت ...

من دخترم کلاس اول بود

همسرم شبا میومد غذا درست میکرد

صبح میخواست بره اداره چای تو فلاسک میذاست پیشم

لقمه و میوه میذاشت نزدیکم

مامانم راهش دور بود یوقتایی میومد چند روز میموند ولی بیشترش خودمون بودیم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
آخه من از هفته ۹تقریبا استراحت نسبی بودم واقعا خسته‌شدم افسرده شدم دیگه همش دلم میخواد گریه کنم..از ...

میدونم حق داری تازه من هم شاغل بودم هم ورزشکار یه ساعتم تو خونه نبودم هیچ وقت ببین چه زجری کشیدم نه ماه فقط در و دیوار خونه نگاه کردم 

اما همه ابن روزا میگذره بچتو که بغل بگیری تمام خستگی از تنت میره 

انشاالله بسلامتی برات سپری بشه 

به اطلاع برسونم کاربری دست دو نفره ⁦👩‍❤️‍👩⁩                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا فهمیدی اب دورش کمه

شکمم کوچیک شده بود و حس خیسی داشتم دکتر گفت نشت کیسه ابه  دیگه همون شب بستری شدم تا دور روز که تمپول ریه بزنن بهم بعدم که کیسه ترکید دیگه بردنم اتاق عمل سز شدم 

میدونم حق داری تازه من هم شاغل بودم هم ورزشکار یه ساعتم تو خونه نبودم هیچ وقت ببین چه زجری کشیدم نه ...

بخدا از زندگی سیرم

چرا بعضیا اینقدر حاملگی هاشون بی دردسره اون وقت من اینجوری😔

در کنار سختیاش قشنگی هم داره به شیرینی وجود بچت فکر کن دبگه اینم به قسمتی از زندگیه من خیلی خودمو الکی ازار دادم افسردگی گرفتم همش گریه میکردم دخترم الان نا ارومه و عصبیه میگم کاش انقد حرص و جوش نخورده بودم ارامش خودمو حفظ میکردم که بچم الان اینجوری نباشه