2789
عنوان

مشکل نامزدم

398 بازدید | 27 پست

من همونی ام که تاپیک زدم اسلحه از توی ماشین نامزدم پیدا کردم 

بعد از اون جریان بابا مامانش اومدن کامل توضیح دادن و خب قانع شدم و الان چند روزی هست که باهاش میرم بیرون و چون من دانشجوی روانشناسی ام متوجه شدم یکسری اختلالات از بچه گیش داره مثلا همیشه یک مقدار زیادی پول تو داشبورد ماشینشه و سر هر چهار راه که میربم اگه کودک کار باشه صداش میزنه که بیاد و بهش پول میده و وقتی باهاش حرف میزنه یه بغض عجیبی می‌ره تو صداش و معلومه که اگه من پیشش نباشم گریه می‌کنه 

با توجه به چیزی که من میدونم و رفتارش فکر کنم تو بچه گی پدر مادرش زیاد بهش ظلم میکردن و اذیتش میکردن

من قبلا هم گفته بودم که هم موتور سنگین داره هم ماشینش اسپورته 

هر بچه ای هم از موتور یا ماشینش خوشش بیاد سوارش می‌کنه میبره یه دور بهش میزنه 

همین دیروز یه بچه‌ رو سوار ماشینش کرد طفلکی بچه زیادی ذوق کرد وقتی بچه می‌خندید این اشک تو چشماش جمع شده بود برای اینکه غرورش نشکنه سریع پاکش کرد

به نظرتون ببرمش مشاوره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند سالتونه؟ مطمئنی پدر مادرش بهش ظلم کردن یا خودش مظلوم نمایی میکنه؟ درامدش از کجاس؟

مظلوم نمایی که نکرده 

اصلا حرفی در مورد بچه گیش نزده من خودم حدس میزنم

نمایشگاه داره

از دست این روانشنا همه چیز رو اختلال میبینن طرف مهربونی میکنه ب بچه های کار چشم نداری ببینی؟حتما با ...

🤣🤣🤣🤣

نه بی شوخی تو کتاب ما بود این تمام حالاتش نوع سه اونه

🤣🤣🤣🤣 نه بی شوخی تو کتاب ما بود این تمام حالاتش نوع سه اونه

حالا نری ب طرف بگی بخدا یکی ب من بیاد بگه واقعن بم برمیخوره اولا با یه روانشناس مشورت کن شاید چیز حادی نیست بیخودی بزرگش کردی

تاریخ