florinaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5795 عنوان وقتی که میخواستم زمان وایسه🥲 94 بازدید | 4 پست سر یه اتفاقی بعد چندین سااال صمیمی ترین دوستم و دیدم فقط میخاستم زمان وایسه و خیلی بیشتر ببینمش🫠اولین بار بود حس کافی بودن و یه حس نابی داشتم که هیچوقت تجربه اش نکرده بودم🥲🥹 درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍 1402/07/28 | 02:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
iqgqvq عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 3896 خوش به حال شما که دیدینشون۳ تا از دوستای صمیمی ام رفتن کانادا و ۲ ساله حتی خبر هم ازشون ندارم قدر ثانیه به ثانیه بودن با دوستاتونو بدونین اگه راجب شغل تاپیک میزنم دنبال شغل نیستم صرفا قصدم کمک کردن و ایده دادنه
florinaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5795 زمان چرا ؟ خب میگفتی وایسا نگات کنم باهم قرار نذاشته بودیم سر یه جمع و مجلسی باهم شدیم بخاطر همون تایم مشخصی بود درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
florinaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5795 خوش به حال شما که دیدینشون ۳ تا از دوستای صمیمی ام رفتن کانادا و ۲ ساله حتی خبر هم ازشون ندارم ... آخی🥲🥹من با این دوستم حدود پنج ساله ندیده بودمش و فقط مجازی ارتباط داشتیم🥲 درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍