2777
2789
عنوان

میشه بیاین یکم باهام حرف بزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 23 پست
 منم همینطور میوه ام اگر بتونم روز قبل میشورم میزارم یخچال دیگه فقط غذا میمونه 😍

خیلی ازت خوشم اومد 😍 

یه بنده خدایی وقتی منو دعوت می‌کنه میرم میبینم ساعت ۸ شب تازه رفته خرید 🤦🏼‍♀️ یه مرغ یخ زده گذاشته روی سینک و هیچ کاری انجام نداده 🤐🤯 اینقدر از این آدمای بیخیال حرصم میگیره فکرشو کن من به عنوان مهمون اونجام باید خودم غذا رو بپزم سالاد درست کنم تا خانوم از بازار تشریف بیاره 😥

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کم کم عادت میکنی به خودت سخت نگیر من انقدر از ظرف شستن متنفر بودم یکی دوبار سرش گریه کردم 😂

بخدا منم تا مرز گریه پیش میرم 😂آخه شوهرمم اصلا کمک نمیکنه میگه منم از صب تا شب سرکارم 

تو شوهرت کمکت می‌کرد؟ 

جایی که خدا نقطه گذاشت،علامت سوال نزار 🌱❤️
خیلی ازت خوشم اومد 😍  یه بنده خدایی وقتی منو دعوت می‌کنه میرم میبینم ساعت ۸ شب تازه رفته خرید ...

لطف داری عزیزم😍😘من اوایل  همه کارهامو میزارم روز مهمونی از هشت صبحم بیدار میشدم نه وقت ناهار خوردن داشتم نه چیزی 

خونه مرتب کن ال کن بل کن ،مهمون میومد کاری نداشتما ولی واقعا دیکه رمقی نمیموند برام ،شوهرمم حساس .خلاصه یه روز نشستم رو کاغذ نوشتم و کارهامو تقسیم کردم تو دوروز الان دیگه مهمون داشتنی دستم اومده همه کار میکنم و همه چیز مهیاس و با برنامس 

منتظر میشینم تا مهمون بیاد حوصلم سرمیره😅

لطف داری عزیزم😍😘من اوایل  همه کارهامو میزارم روز مهمونی از هشت صبحم بیدار میشدم نه وقت ناهار ...

ای جاااان 😃خیلی هم عالی منم دیگه از این به بعد می‌نویسم پس 

چون خیلی وقتا یه کارایی یادم میره 🤦🏼‍♀️

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
بخدا منم تا مرز گریه پیش میرم 😂آخه شوهرمم اصلا کمک نمیکنه میگه منم از صب تا شب سرکارم  تو شوه ...

آره بعضی کارا رو میکنه ولی ظرف نمیشوره 😂

آشپزی هم با منه. بیشتر تو تمیز کردن خونه کمک میکنه

ولی حساسم نیست کارا رو نکنم براش مهم نیست منم دیگه به خودم استرس نمیدم میذارم سر فرصت انجام بدم

آره بعضی کارا رو میکنه ولی ظرف نمیشوره 😂 آشپزی هم با منه. بیشتر تو تمیز کردن خونه کمک میکنه ولی ح ...

شوهر من کمک نمیکنه ولی حساسم نیس 😂 

جایی که خدا نقطه گذاشت،علامت سوال نزار 🌱❤️
حتماً اینکارو بکن خیلی عالیه👌🏻😍 یه بار بنویسی عادت می‌کنی اعتیاد آور اصلاً 🤣

مرسی قشنگم 😍