2777
2789
عنوان

میشه بیاین یکم باهام حرف بزنید

146 بازدید | 23 پست

خانوما من تازه عروسی کردم خیلی کارای خونه بنظرم سخت میرسه مخصوصا اگه مهمونی چیزی بیاد تا یه شام بهشون بدم حس میکنم بدنم له و لورده شده 

کلا چم و خم زندگی انگار نیومده هنوز ب دستم 

چیکار کنم؟ شما هم اولاش اینجوری بودین؟ 

جایی که خدا نقطه گذاشت،علامت سوال نزار 🌱❤️

ما هنوزم بعد از چندین سال زندگی وقتی مهمون میاد و میره له میشیم 😄 ولی در کل بدنت ضعیفه عزیزم ماهیچه هات جون ندارن منم خیلی افتضاح بودم از وقتی ورزش میکنم و باشگاه میرم دیر تر خسته میشم و بدنم قوی تر شده

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم اوایل اینطوری بودم ولی الان رو یه کاغذ مینویسم کارهایی که باید بکنمو از  روز قبلم شروع میکنم ،مثلا تمیز کردن خونه و یه سری کارها که میشه روز قبل انجام داد و انجام میدم که فرداش کارام کمتر باشه و زیاد خسته نشم 

اره منم اوایل اینطوری بودم ولی الان رو یه کاغذ مینویسم کارهایی که باید بکنمو از  روز قبلم ...

من شب قبلش سالاد و ژله هم درست میکنم سلفون میکشم میذارم یخچال فرداش فقط غذا میمونه و میوه شستن 🤗

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
 منم همینطور میوه ام اگر بتونم روز قبل میشورم میزارم یخچال دیگه فقط غذا میمونه 😍

ای جاااان کدبانو 😍

کاراتو یادداشت کنی خیلی کمک میکنه مهمون قراره بیاد هزارتا کار هست یهو تهش میبینی یه چیزی یادت رفته. ...

آره باید بنویسم مرسی عزیزدلم 

جایی که خدا نقطه گذاشت،علامت سوال نزار 🌱❤️
کاراتو یادداشت کنی خیلی کمک میکنه مهمون قراره بیاد هزارتا کار هست یهو تهش میبینی یه چیزی یادت رفته. ...

دقیقا ،منم هرکاریو انجام میدم خط میزنم روش خیالم راحت میشه 

اوایل مهمون داشتنی همش کار داشتم و خسته میشدم   و بیحال بعدش اینطوری نوشتم دیدم بهترین کاره