ما هنوزم بعد از چندین سال زندگی وقتی مهمون میاد و میره له میشیم 😄 ولی در کل بدنت ضعیفه عزیزم ماهیچه هات جون ندارن منم خیلی افتضاح بودم از وقتی ورزش میکنم و باشگاه میرم دیر تر خسته میشم و بدنم قوی تر شده
خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من میدونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمیزنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره منم اوایل اینطوری بودم ولی الان رو یه کاغذ مینویسم کارهایی که باید بکنمو از روز قبلم شروع میکنم ،مثلا تمیز کردن خونه و یه سری کارها که میشه روز قبل انجام داد و انجام میدم که فرداش کارام کمتر باشه و زیاد خسته نشم
اگرم غذام خورشتی باشه برای شام مهمون داشته باشم از صبح نه ده میزارم زیرشو کم میکنم آروم آروم جا بیفته هروقت اماده شد خاموشش میکنم ،یه ربع قبل شام زیرشو روشن میکنم گرم بشه
اره منم اوایل اینطوری بودم ولی الان رو یه کاغذ مینویسم کارهایی که باید بکنمو از روز قبلم ...
من شب قبلش سالاد و ژله هم درست میکنم سلفون میکشم میذارم یخچال فرداش فقط غذا میمونه و میوه شستن 🤗
خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من میدونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمیزنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
منم همینطور میوه ام اگر بتونم روز قبل میشورم میزارم یخچال دیگه فقط غذا میمونه 😍
ای جاااان کدبانو 😍