با اجازه از استارتر به تاپیک اولم برید و نظرتونو بگید برام با ارزشه
...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد
گفت اگه زنگ میزدم باخودت مبگفتی چه مادرشوهر بدجنسی دارم یه روز اومدم خونه مامانم باز زنگ میزنه میگه ...
خب راس میگه همینو نمیگفتی؟!
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
گفت اگه زنگ میزدم باخودت مبگفتی چه مادرشوهر بدجنسی دارم یه روز اومدم خونه مامانم باز زنگ میزنه میگه ...
تا این جا که خوب گفته بنده خدا
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.
منم گفتم خب شما زنگ میزدین خبرمیدادین من اگه میخواستم حالا یا میومدم یا نه
چقدر کشیدی یه حرفو
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....