2777
2789

بچه ها من امروز ازصبح رفتم خونه مامانم بعداینکه شوهرم از سرکاراومدخسته بودشام نیومداونجاواومد دنبالم مامانمم شامش اماده بودگفت پس ببرخونه باهم بخورین دخترمم موند خونه مامانم گفت باخاله جون میام میخوام با بچه هابازی کنم،وقتی اومدم خونه دیدم خواهرشوهرامو جاریم خونه مادرشوهرم بودن منم اومدم سلام وایناکردم مادرشوهرم گفت اون چیه دستت گفتم شامه ازخونه مامانم اوردم گفت مگه شام نمیاین اینجا منم گفتم نه شما که زنگ نزدی بگی فلانی دخترا وجاریت اینحان اگه میخوام بیا برای شام، بعدمادرشوهرم گفت نه خب من نمیتونم زنگ بزنم گفتم چرا نمیتونین؟؟

با اجازه از استارتر به تاپیک اولم برید و نظرتونو بگید برام با ارزشه

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفت اگه زنگ میزدم باخودت مبگفتی چه مادرشوهر بدجنسی دارم یه روز اومدم خونه مامانم باز زنگ میزنه میگه ...

خب راس میگه همینو نمیگفتی؟!

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

گفت اگه زنگ میزدم باخودت مبگفتی چه مادرشوهر بدجنسی دارم یه روز اومدم خونه مامانم باز زنگ میزنه میگه ...

تا این جا که خوب گفته بنده خدا

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
منم گفتم خب شما زنگ میزدین خبرمیدادین من اگه میخواستم حالا یا میومدم یا نه

به نظرم راست گفته 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

خب اونو میذاشتی برا فردا راس گفته دیگه

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

بعد اومدم خونمون گفت حالا بیاین شام شوعرم گفت باشه بریم لباس عوض کنیم میایم منم گفتم من نمیام پایین گفت چرا گفتم چون مامانت به من خبرنداده تو میخوای برو شوهرمم گفت برو زنگ بزن بگو فلانی رفته حموم شما شامتونو بخورین ما نمیایم

منم گفتم خب شما زنگ میزدین خبرمیدادین من اگه میخواستم حالا یا میومدم یا نه

چقدر کشیدی یه حرفو

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....