2777
2789

تروخدا واسه اینکه عشقم اول اسمشmهست دعاکنید برگرده و ازدواج کنیم

بچها با نامردی جداشدیم ما باماشین داشتیم دور می‌زدیم یهو خواهرش زنگ زد مانتوش رو خواست باهم رفتیم دم‌در خونه نامزدم که مانتو خواهرش بره از داخل برداره کوچه خلوت و تاریک بود بهش گفتم می‌ترسم میشه بیام باهات ت حیاط؟گفت اره بقران ب امام حسین ما فقط ت حیاط بوذیم حیاطشون برام خیلی با صفا بود اولین بار بود دیدم گفتم میشه اینجا بشینیم هواهم خوبه ما کلا۱۰دقه نشسته بودیم در حیاط هم کامل باز گذاشتیم ک دوتامون معذب نشیم یهو بابای نامزدم اومد داخل و مارو دید فکر بد کرد تا تونست برا نامزدم کتک زد😭😭من دو زدم رفتم بیرون بعد نیم ساعت اومد بیرون و رفتیم با ماشین دور زدیم و خیلی خوب بود همه‌چی 

شب یهو پیام داد خدافظ من پشیمون شدم و با کلی قلب شکسته و گریه😭😭😭😭😭😭😭😭😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

منظورت دوس پسرت 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام‌  عزیزم خوبی من کلا پشیمون شدم بهتر جدا بشیم من پسر بدیم تو لیاقتت بیشتر از منه نمیتونم  نه پول دارم از کارم بیکار شدم بری بهتره نمیتونم 💔 من خیلی پسر بدیم تو دختر خوبی هستی تو باید فکر فردات باشی

تو دختر خوبی هستی تو لایق بهتر از منی گناه داری تو حیفی

چرا بخوام کاری کنم که حسمون بیشتر بشه

بعد داغون تر میشیم دوتاییمون الان بریم بهتره نمیتونم باهات باشم حال روحیم افتضاحه نمیتونم باکسی درارتبلط داشته باشم نمیتونم دیگه ببخشید خیلی دوست دارم دلم نمیخواد کنارم اذیت بشی اصلا وضع زندگیم اوکی نی نمیتونم 😭😭😭💔💔ببخشید بای💔💔💔😭😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

اسم پسره ممده یا مهدی هس

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

چند سالشه نامزدت؟؟

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
منظورت دوس پسرت 

اره نه من نه اون هیچکدوممون شرایط خاستگاری و نامزدی رسمی نداریم تا دو سه سال دیگ😭😭😭