2777
2789

دوستان ما سر یه مسئله با برادرشوهرم که یه کلاه بزرگ سرمون کرد وبعدش دعوامون شد و سه سال کامل قطع ارتباط بودیم و بعد از کلی منت کشی بلاخره دعوتمون کردن خونشون برای دوست شدن و ما رفتیم و خلاصه کدورت ها رو کنار گذاشتیم ناگفته نماند قبل از قطع ارتباط حدودا هر یکی دو ماه یبار میرفتیم خونشون شب نشینی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان از بعد اون دعوت حدود دو سه ماه گذشته و امشب شوهرم خیلی میگفت بیا بعد شام بریم خونه داداشم منم گفتم دلشو نشکنم گفتم باشه رفتیم یکساعتو نیم نشستیم و اومدیم الان

حالا از یه طرف یه چیزی بیشتر حالمو به هم زد اینکه عموی بچم دستشو گرفته بیا یه چیزی بهت بدم بعد رفته 7هزار گذاشته تو جیبش😤بچم اومده میگه عمو پول بستنی بهم داد 

الان برگشتنی دیدم 7تومنه

دقیقا الان دچار یه حس مضخرف شدم نمیدونم خوب شد رفتیم یا نه

حالا خیلی هم زیاد نرو که گندش در بیاد  کلا فاصله رو با خانواده شوهر باید ببین چی میگم باید تحت هر شرایطی رعایت کنی .اینو صد بار با خودت تکرار کن بزار بشه ملکه ذهنت .خودم زخم خورده هستم

حالا خیلی هم زیاد نرو که گندش در بیاد  کلا فاصله رو با خانواده شوهر باید ببین چی میگم باید تحت ...

آره دقیقا قبول دارم حرفتو بعد از دوست شدنمون که تو تابستون بوده فقط یکبار اونم امشب رفتیم یکساعتو نیم نشستیم