2777
2789

استادم گفته ۲ساعت حداقل لازمه و من برگام ریخته.

فک میکردم با نیم ساعتم حله

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

من تازه شروع کردم 

روزی نبم ساعت تا یه ساعت تمرین میکنم 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

ببین اگه فیزیک دستای خوبی داشته باشی یه ساعت روزی حله، ولی اگه نه باید تمرین کنی و جون بکنی تا اهنگ خوب دربیاد دو ساعتم کمه، استاد من که میگه روزی ۳ ساعت باید تمرین کنی، سبک گیتارم فلامینکوعه و خب سه سالم هس که توشم و روزی یه ساعت داره فوق العاده جواب میده🦦

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تازه شروع کردم  روزی نبم ساعت تا یه ساعت تمرین میکنم

یکی از دوستام یه ترم از شروعش گذشته

چند روز ویس فرستاد انقدر قشنگ میزد

اونم میگف شبی نیم ساعت 

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

ببین اگه فیزیک دستای خوبی داشته باشی یه ساعت روزی حله، ولی اگه نه باید تمرین کنی و جون بکنی تا اهنگ ...

فیزیک دستو الان من چجوری بفهمم قربونت؟😭😂

چه خفن ولی...موفق باشییی