2777
2789

پنج ماه بعد از ازدواجم با دست خالی اومد خونم بعدم هرسری ی بحث میشه میگ فلان چیزت جنسش خوب نیس بااینکه همه چیزم عالی و هیچ چیز کم ندارم البته خودش برا دختراش جهیزیه خیلی کم گرفته بود تو استکان بعد از اب سرد اب جوش ریخت ترک خورد بعد گف مگ فرانسوی نیستن حتما جنس نداشتن اسپری روغنم رو شکست بهم نگف پشت سرش رفتم دیدم شکسته گذاشته سرجاش امشبم خونشون هستم میگ سبد پیازی تو جنس خوب نیس ک بااینکه ۲۹۰۰ پولشه جنسش هم الومینومه میگ چرا پلاستیکی نگرفتی 🙄🙄 کلا دلش میخواد ایراد بگیره کمبود بزاره روشون اعصابم رو خورد میکنه بااین کاراش دلم میخواد ی جواب بهش بدم دیگه دهنشو باز نکنه هووووففففف 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال منم یه بار گفت لباسشویی ایرانیه عوض کن شستمش پهنش کرده روبند ازون به بعد اصلا نظر نداد الان 12ساله درباره هیچی نظر نمیده البته جلوم نمیگه پشت سرم غوغا میکنه اما برام مهم نیس

بی کسی دردِ بی درمان وبی پایانِ من😔

من خونم موقع عروسی ۷۵ متری بود بعد مبل ۹ نفره استیل سفارش داده بودم

مادرشوهرم فهمیده بود میگف چرا ۱۲ نفری سفارش ندادی😑😑

آخه مگه میخوام غنیمت جنگی از خونه بابام بیارم.۹ نفره هم ب زور جا میشد.

اون روزا جوابشو دادم و حتی بعدش شوهرمم باهاش دعوا کرده بود ک دخالت نکن.ولی بعدش فهمیدم از رو سادگی حرفاشو میزنه و چیزی تو دلش نیس 

بهش بگو مادر جون بابام بنده خدا  هرچی خودم دلم خواسته برام خریده دیگه طلب کار نیستم که ازش

خدا خودش گفته:بعد از هر سختی گشایشی هست دوستای گل من همیشه امیدوار باشید خدا بد قولی نمیکنه