سلام من مدل موهام موج دار یعنی شبیه عکس که فرستادم فرنیست که خیلی توهم باشه ، به نظرتون چه کارهایی انجام بدم که موهام حالتش حفظ بشه و وز نشه بعد خشک شدن؟
عکس موهای منم تاپیک اخرم هست اسی. ماسک آبرسان مناسب موهات، بعد از حمام هم روغن ارگان بزن و اسکرانچ کن موهاتو. اگر میخوای حالتش بمونه و وز زیاد نباشه باید محصول بعد از حمام بزنی من خودم دوست ندارم چون یجورایی انگار باز کثیف شده. ولی خب چارهش همونه. از حالت دهندهی موی فر مثل فوم باید استفاده کنی. چون موج دار هم نوعی از فر هست. روتین اونا رو باید بری
اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو میگیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزتنفس ندارن فکر میکنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزتنفس نداری فقط.
یکم که مرطوب بود ولی وقتی آب توی موهاته نزن چون بدتر وز میشه. نه خیلی خشک نه خیلی خیس، یکم که رطوبت داشت بزن
اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو میگیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزتنفس ندارن فکر میکنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزتنفس نداری فقط.
اگر محصولات موی فر بزنی باید موهات خیس باشه و وقتی داشت شک میشد آرگان بزنی.