2777
2789
عنوان

روتین مو بلدید؟

526 بازدید | 13 پست

سلام من مدل موهام موج دار یعنی شبیه عکس که فرستادم فرنیست که خیلی توهم باشه ، به نظرتون چه کارهایی انجام بدم که موهام حالتش حفظ بشه و وز نشه بعد خشک شدن؟

قبل حمام روغن تراپی

داخل حمام ماسک مو

بعد حمام کرم مو

همه رو مناسب موت انتخاب کن و اینک موهاتو بباف بعد باز کن 

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس موهای منم تاپیک اخرم هست اسی. ماسک آبرسان مناسب موهات، بعد از حمام هم روغن ارگان بزن و اسکرانچ کن موهاتو. اگر میخوای حالتش بمونه و وز زیاد نباشه باید محصول بعد از حمام بزنی من خودم دوست ندارم چون یجورایی انگار باز کثیف شده. ولی خب چاره‌ش همونه. از حالت دهنده‌ی موی فر مثل فوم باید استفاده کنی. چون موج دار هم نوعی از فر هست. روتین اونا رو باید بری 

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.
روغن بعد خشک شدن یا نم دار؟

یکم که مرطوب بود ولی وقتی آب توی موهاته نزن چون بدتر وز می‌شه. نه خیلی خشک نه خیلی خیس، یکم که رطوبت داشت بزن

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.
قبل حمام روغن تراپی داخل حمام ماسک مو بعد حمام کرم مو همه رو مناسب موت انتخاب کن و اینک موهاتو ...

چند ساعت مثلا قبل حمام روغن تراپی کنیم با روغن نارگیل یا زیتون خوبه؟

اگر محصولات موی فر بزنی باید موهات خیس باشه و وقتی داشت شک میشد آرگان بزنی.

چند ساعت مثلا قبل حمام روغن تراپی کنیم با روغن نارگیل یا زیتون خوبه؟

۲ساعت

روغن آرگان و بادام تلخ و سیاهدانه 

ب کف سر نزن 

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★