2777
2789
عنوان

راجب قانون جذب تجربه هاتون بگید😍

487 بازدید | 34 پست

به نظرم نوشتن خیلییی تاثییر داره

من دیشب رفتم دفتر یادداشتمو چک کردم نوشته های قدیمیم ، یه عادت بدی ک داشتم این بود ک هر وقت ناراحت بودم مینوشتم، دیدم چقدررر چیز منفی نوشته بودم همه ی کلمات منفی رو خط زدم مثبت نوشتم بجاش

یه اشتباه دیگه ی ک کرده بودم نخواسته هامو نوشته بودم🤦‍♀️

چند روز پیش اتفاقی یه کانالی تو تلگرام دیدم اسمش معجزه.زندگی راجب اینچیزا یه خانومی هست ویس میذاره

گفتم بگم اگه دوست داشتین استفاده کنین

شما هم از تجربه هاتون بگین

‌‌‌

ااره واقعااا تاثیر گذاره البته ۸۰ درصد... و واقعا خیلی باید ایمان داشته باشی ب حرف خودت و خدا وجهان... و ممکنه همون موقع نگیری خواستتو ولی میگیری ... و کامل ۱۰۰ درصد نیس ولی من خودم ب لنرژی مثبت و فرکانس و ارتعاشات اعتقاد دارم

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

فکر کردن در مورد هر موضوعی که واقعا اتفاق میوفته، 

من ی بار یه جایی بودم گفتم خدایا نکنه با اون آدم وقتی در رو باز میکنم رو به رو بشم 😐😑 لامصب تا در رو باز کردم با اون آدم رو به رو شدم😐😁

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ب ی سری چیزها رسیدم با جذب و نوشتن بنظرم اونقد اهمیت نداره و بیشتر فک کردن ب اون موضوع مهمه فکر مثبت این ک مطمعن باشی ب اون چیز رسیدی و خیالت جمع باشع و افکار منفی و دور کنی از خودت

با این روش ازدواج موفق داشتم و همیشه میخواستم محبوب باشم و همینطور هم شد،و بعد بارداری رو جذب کردم و جنسیت و،ک الان منتظرم ببینم نینیم چی میشه

ی تازه مامان💗

حالا ی سوال اگه یه چیزیو بخوایم به چه نحوی باید بگیم تا بشه؟

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
ااره واقعااا تاثیر گذاره البته ۸۰ درصد... و واقعا خیلی باید ایمان داشته باشی ب حرف خودت و خدا وجهان. ...

اخه من نوشته هامو خوندم فهمیدم چرا مشکلات الان زندگیم اینه خیلیاشونو جذب کرده بودم متاسفانه🚶‍♀به نظرم گهگاهی یه سر به نوشته های قدیمیتون بزنین

‌‌‌

یعنی چجوری مینویسید چیزی میخواهید مینویسید فقط مثلا بزودی به .... میرسم یا نه جوری مینویسید که انگار همین الانم داریدش؟

خدایا برایم بخواه که، بشود، برسد، بیاید، درست شود، خوب شود خوبِ خوب🌱❤️
حالا ی سوال اگه یه چیزیو بخوایم به چه نحوی باید بگیم تا بشه؟

باید خواسته هارو بنویسی

مثلا اگه دوست داری ادم با اراده ای باشی ننویس من اراده ی ضعیفی ندارم باید بنویسی اراده ی قوی دارم

یا مثلا ننویس من بدبخت نیستم بنویس خوشبختم

کلا از کلمات منفی استفاده نکن کائنات فقط به توجه تو توجه میکنه و فرق بین ن نخواستن و خواستن و متوجه نمیشه

‌‌‌

باید خواسته هارو بنویسی مثلا اگه دوست داری ادم با اراده ای باشی ننویس من اراده ی ضعیفی ندارم باید ب ...

بعد چ مدت اجرای میشه وقتی نوشتم؟

فکر کردن در مورد هر موضوعی که واقعا اتفاق میوفته،  من ی بار یه جایی بودم گفتم خدایا نکنه با او ...

دقیقاا برا منم زیاد از این اتفاقات افتاده،مخوصا اگه با تمام حست به اون چیز فک کنی ک قطعا اتفاق میوفته

‌‌‌

دقیقاا برا منم زیاد از این اتفاقات افتاده،مخوصا اگه با تمام حست به اون چیز فک کنی ک قطعا اتفاق میوفت ...

پس راهش همینه با تمام وجود باید به اون موصوع فکر کرد تا شد و واقعنم میشه 

با همین فرمون برید جلو تا برسید به آرزو هاتون

یعنی چجوری مینویسید چیزی میخواهید مینویسید فقط مثلا بزودی به .... میرسم یا نه جوری مینویسید که انگار ...

اره باید جوری بنویسی ک انگار همین الان داریش و فقط نوشتن کافی نیست باید حستم همون باشه همون حسی ک وقتی رسیدی بهش داری

‌‌‌

اره باید جوری بنویسی ک انگار همین الان داریش و فقط نوشتن کافی نیست باید حستم همون باشه همون حسی ک وق ...

اهاا مرسی که جواب دادین🤗🌹

خدایا برایم بخواه که، بشود، برسد، بیاید، درست شود، خوب شود خوبِ خوب🌱❤️