2777
2789
عنوان

قهر کردم رفتم خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 5562 بازدید | 135 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه شما بپرسین تا بگم... من واقعا زندگیمو دوست دارم... حداقل به خاطر بچه هام... خیلی بابای خوبیه بر ...

من این مدلی دیدم.   عقده خود کم بینی داره

هیچ کاری نمیتونی بکنی.  اگر میخوای بمونی. تا آخر عمر ممکنه حتی کم کم مجبورت کنه.  برای آب خوردن هم اجازه بگیری. دیگه خود دانی

تو دوران کودکیش چطور بود؟

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
پولامو خرج خودم میکنم( البته بگم نه اهل کاشت ناخن و هیچ کار آرایشگاه هستم نه حتی میذاره باشگاه که دو ...

فایده نداره.   فکر نکن. آر ضا میشه

اتفاقا بیشتر.  پیشروی میکنه

قطعا نه اینا که جدا نمیشن فقط اطرافیان و حرص میدن  فردام آشتی کنونه

اشتی هم کنن 

مرده دیگه تو چشمه زنش نمیره 

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔
قطعا نه اینا که جدا نمیشن فقط اطرافیان و حرص میدن  فردام آشتی کنونه

هرچي ميخ هست بايد قبل بچه دار شدن زدع بشه..

چرا يك مرد وقتي زن با تمامي اخلاقا مشكلا بهش دوتا هذيه هم داده بايد خودشو تغيير بده؟

باز قبلش ميگه عوض شم بعدش ديگه محاله تقريبا..

💕

میشه شما بپرسین تا بگم... من واقعا زندگیمو دوست دارم... حداقل به خاطر بچه هام... خیلی بابای خوبیه بر ...

شوهرت خیلی اخلاقش شبیه شوهر منه اونم اگه بدون اجازه جایی برم دعوا راه میندازه تا چند وقت قهر میکنه همیشه دوست داره اجازه بگیرم همیشه هم میگه نه  خونه خانوادم تنهایی نمیزاره برم خودشم اکثرا نمیاد میگه خوشم نمیاد ولی کاری نداره خانوادم بیان ولی بازم میگه حتمادبهم خبر بده اومدن ک من نیام یه پیام بده حداقل، اولا خیلی سختم بود الان برام مهم نیست میگم خودم ببینم بسته چرا همش دعوا کنم اینم رفت و آمد کنه آخرم باقهر...