2777
2789
عنوان

قهر کردم رفتم خونه بابام

5561 بازدید | 135 پست

شوهرم کار و درآمدش خوبه اما اخلاق خوبی نداره البته تا زمانیکه نگم میخوام برم جایی خوبه اما امان از وقتی که بگم میخوام برم بیرون.... حتی اجازه نمیده برم خونه بابام هرموقع گفتم برم میگه شب نیم ساعت با هم میریم و میایم با اینکه یه خیابون با هم فاصله داریم...در حدی که روز دوشنبه جلسه مهد پسرم بود نذاشت برم خودم رفتم و اومدم بعدش دعوا داشتیم و خیلی بهم توهین کرد... منم از اون روز باهاش حرف نزدم... به خانوادمم توهین میکنه.... چون دخترم سه ماهشه مامانم زیاد بهم سر میزنه ولی وقتی میفهمه مامانم خونمونه میگه مامانت چی میخواد همش اینجاست.... طوری شده میترسم مامانم اینا بیان خونمون....من تا حالا نذاشتم هیچکسی هم بفهمه ما مشکل داریم....تا این سری...دیگه نمیکشم...تحمل ندارم...

دیشب مامانش اومد دم خونمون چون دعوا داشتیم درو باز نکردیم بقیشو تو اسکرین شات پیامام ببینید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا مشکل ب این جدی داشتی اقدام کردی برا بچه دار شدن؟

الان هم حتما ب خانواده ها بگو

چون این ادم حتی اجازه نمیده ب مشاور مراجعه کنی

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

خیی زودتر از اینا باید به فکر میفتادی ،آخه دیگه  جلسه مدرسه رو نزاره بری یعنی خیلی اوضاع وخیمه،فقط ناراحت نشو تعجبم از اینه جرا انقدرر تند تند بچه آوردی با این شرایط ،الانم نترس بزار بزرگترها بفهمن شاید مجبور بشه خودشو درمان کنه  کوتاه نیا