2777
2789
عنوان

قهر کردم رفتم خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 5562 بازدید | 135 پست

توضیحات بیشتری باید میدادین تا قضاوت درست داشته باشیم.من چندین بار پیش اومده تویوساطت زنو شوهرا ورود کردیم تا زمانیکه روبروشون نکردیم کلا دیدگاه و قضاوتمون یه چیز بود و بعد از اون کلا همه چیز عوض شد.خیلی سخته که ادم اینجوری رای بده.به نظرم دعوای شما سبقه داره و خلاصه در همین که خودتون گفتین نیست.به هر صپرت دو تا بچه دارین.مشکل حادی هم تا اینجا که گفتین تو زندگیتون دیده نمیشه.حیفه صلح کنین برگردین

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

دقیقا حرفی ک نباید میزنی

فهمیده پشت و پناه نداری داری سواستفاده میکنه

اینکه گفتی من نمیگم مشکل داریم چرا تا اینجا رسیده هیچ کاری برای حل مشکلت نکردی؟

اصلا راه خوبی انتخاب نکردی

اون فکر میکنه میترسی ازش داره ی جوری رفتار میکنه ازش حساب ببری

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم به بابام گفتم اومد دنبالم  بابامم زنگش زد اومد خونه... گفت همینه که هست دوست داره بره منم ...

بهتره یه مدت باهاش حرف نزنی  و همون جا بمونی آخه خیلی توهین کرده ولی سعی کنید بیشتر کشش ندید که حرمتها شکسته شه و بعد از چند روز از بزرگترهای فهمیده بخواهید که باهاش صحبت کنن 

قبلا بیشتر درگیر درس بودم این دو سه سال که درسم تموم شده و میرم سر کار بدتر شده

پولاتون چیکار میکنین؟

دیگه از ایشون پول تو جیبی میگیرین؟

نمیدونم حس میکنم همسر شما حس میکنه تو زندگی بی ارزش و قدرتی نداره با این کارا میخواد بگه من هستم!!!!

رفتارش اصلا درست نیس بهش حق نمیدم ولی  انگار ک حس بی ارزشی میکنه همونطور ک ما زنا دوس داریم مادری کنیم برای عروسکامون خانوادمون بچمون اونا هم دوس دارن حامی باشن قدرتمند باشن بعد این حسو ازشون بگیری احساس پوچی میکنن مثل زنی ک دلش میخواد مادربشه و نمیشه

برا همون بچه رو هم نزاشته ببرین ک بگه من رییس خونه بودم

توضیحات بیشتری باید میدادین تا قضاوت درست داشته باشیم.من چندین بار پیش اومده تویوساطت زنو شوهرا ورود ...

میشه شما بپرسین تا بگم... من واقعا زندگیمو دوست دارم... حداقل به خاطر بچه هام... خیلی بابای خوبیه براشون... برای منم چیزی کم نذاشته... ولی معتقد من باید برای هرچیزی ازش اجازه بگیرم و درنهایت هم همیشه جوابش منفیه... مثلا میگم با همکارام برم بیرون(سه تا خانوم موجه و عاقل) اجازه نمیده...یا میگم امروز که جمعه هست بگم مامانم اینا هم بیان باغ ما میگه من دوست ندارم با کسایی که دوستشون ندارم برم بیرون... هرچند تا الان من حتی کوچک ترین بی احترامی به خانوادش کنم...همیشه احترام گذاشتم و از طرف خانوادش هم احترام دیدم

سلام

بذار بیشتر فکر کنه درمورد رفتارش

شما هم بیشتر فکر کن 

کارایی که دوست نداره اصلا انجام نده

نذار ازهم دوربشید

بهانه نده دستش

مادرتم هفته ای یکبار بیاد کافیه

خودت زندگیت و‌بچه ات رو جمع کن نه مادرت

نظر منو میخای کوتاه نیا به هیچ وجه

منه خر از روز اول کوتاه اومدم 

الان شدم یه اسیر که ۱۵ساله پاشو تنها از خونه نذاشته بیرون یه هزاری ام پول نداره 

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔

شوهر من همینطور هست 

اصلا با فک و فامیل من بدش میاد ارتباط داشته باشه مخصوصا موقعی که قهر هست 

خیلی هم بد دهن و بدجنس هست... 

خیلی  دعا کردم و از خدا خواستم یه همسر خوب نصیبم بشه ولیییی برعکس شد من از بابام هم شانس نیاوردم آرزوم بود شوهرم خوب باشه ولی نشد...

بحث حامی بودن نیست 

اینا عقده ریاست دارن ادمایی که خودشون همه کاره هستن به دیگران هم اعتماد نمیکنن 

حتی اگه زنه تو خونشون باشه 

پولاتون چیکار میکنین؟ دیگه از ایشون پول تو جیبی میگیرین؟ نمیدونم حس میکنم همسر شما حس میکنه تو زند ...

پولامو خرج خودم میکنم( البته بگم نه اهل کاشت ناخن و هیچ کار آرایشگاه هستم نه حتی میذاره باشگاه که دوست دارم برم)... برای خودم و بچه ها لباس میگیرم...نمیدونم دقیقا چطور میشه حتی پس انداز آنچنانی هم ندارم...

همیشه سعی میکنم بهش حس قدرت بدم

شوهر من همینطور هست  اصلا با فک و فامیل من بدش میاد ارتباط داشته باشه مخصوصا موقعی که قهر هست& ...

دقیق عینه من 

خداهم شده یاره لاشیا 

2790
2778
2791
2779
2792