2777
2789
عنوان

❌عفونت ❌

585 بازدید | 26 پست

من مطالبمو میزارم اول اگه کسی سوالی داشت بپرسه💚

سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید

عفونت واژن یا ترشح غیرعادی، ناراحتی در ناحیه ولو و واژن میباشد که شایعترین مشکل ژنیکولوژی در زنان میباشد که انواع مختلفی دارد:

کاندیدیاز:عفونتقارچی واژن که با علائم خارش و مقاربت دردناک همراه با ترشحات پنیری دلمه وسفید بروز میکند.

تریکوموناز:عفونت انگلی واژن که با علائم سوزش و مقاربت دردناک همراه با ترشحات کف آلود رنگ زرد بروز میکند.

گاردنرلا:واژینوز باکتریال که شایعترین علت واژینیت زنان با ترشحات فراوان و بد بو و چسبنده بروز میکند.

سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از شایع‌ترین علائم عفونت واژن می‌توان موارد زیر را برشمرد:

• خارش واژن
  • تغییر میزان ترشحات خارج شده از واژن
  • سوزش ادرار
  • سوزش ادرار
  • ادرار توأم با درد
  • درد واژن هنگام برقراری رابطه جنسی
  • خونریزی یا لکه‌بینی

واژینیت یا التهاب واژن یک عفونت واژینال است که در اثر التهاب پوشش داخلی واژن ایجاد می شود.تقریبا تمام زنان در طول زندگی خود التهاب واژن را تجربه می کنند و این بیماری یکی از معمول ترین علل مراجعه زنان به پزشک می باشد. علیرغم آنکه التهاب واژن در اثر میکرو ارگانیسم های عفونت زای منتقل شده از راه تماس جنسی نیز منتقل می شود ، ولی اغلب در اثر بر هم خوردن محیط طبیعی واژن بوجود می آید.

برای پیشگیری از عفونت واژن، لازم است نکات زیر را رعایت کنید:

• رعایت بهداشت
  • استفاداز کاندوم در هنگام برقراری رابطه جنسی
  • پوشیدن لباس زیر نخی
  • اجتناب از پوشیدن شلوار تنگ
  • استفاده نکردن از صابون‌های عطری و دوش واژینال

از اصلی‌ترین عوارض عفونت واژن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

• احتمال ابتلا به ایدز
  • احتمال ابتلا به التهاب لگن
  • احتمال نازایی
  • احتمال سقط جنین
  • درمان خانگی عفونت واژن با سرکه با شست و شوی واژن با مخلوط سرکه و آب
  • درمان خانگی عفونت واژن با سرکه با نشستن در لگن حاوی سرکه و آب به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه
  • شست و شوی واژن یا تزریق واژینال مخلوط عسل و آب ولرم
  • استفاده از دم نوش عفونت واژن مثل دمنوش پونه ، آویشن، پونه، نعناع، هرکدام به تنهایی و به همراه عسل
  • از پوشیدن شلوار جین تنگ یا بادی به مدت طولانی خودداری کنید.
  • خوابیدن بدون لباس زیر در بهبود عفونت وازن بسیار کمک کننده است.
  • حداقل یک روز در میان لباس زیر خود را عوض کنید.
  • به هیچ وجه لباس زیرتان مرطوب نباشد
  • بهتر است از پد های کتان استفاده کنید.
  • به هرگونه ترشح و لکه در لباس زیرتان توجه کنید
  • سیگار و قلیان و الکل تضعیف کننده های سیستم تولید مثل و قوای رحم و سیکل پریود است.
  • هرگز ادرار را نگه ندارید و حتما بعد ا رابطه جنسی ادرار کنید.
عزیزم من عفونتم شدیده دکترم رفتم جواب نگرفتم داروی گیاهی چی استفاده کنم

یکی دیگر از راه های درمان خانگی عفونت واژن، روغن پونه کوهی (مرزنگوش) از جمله مواد موثر در درمان عفونت زنان در خانه است. این روغن، حاوی مقادیر قابل توجهی تیمول و کارواکرول است. این مواد، از قابلیت مقابله با انواع قارچ، از جمله، کاندیدا آلبیکانس برخوردار هستند.

یکی دیگر از راه های درمان خانگی عفونت واژن، روغن پونه کوهی (مرزنگوش) از جمله مواد موثر در درمان عفون ...

بعد سردی بدن ارتباطی ب عفونت داره؟من گرمیجات زیادمیخورم ولی درحالت کلی دست وپاهام سرده