2777
2789
عنوان

❌عفونت ❌

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 26 پست

عزیزم

میشه جواب منم بدین

من پریودیم دوسه روز اول خوبه

اما روز پنج وشش وهفت خونریزیم خیلی کم میشه ورنگشون اول سیاه بعدقهوه ای اخرم زردرنگ میشه وتموم مبشه این طبیعیه؟ 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بعد سردی بدن ارتباطی ب عفونت داره؟من گرمیجات زیادمیخورم ولی درحالت کلی دست وپاهام سرده

بله سردی موثره

سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم میشه جواب منم بدین من پریودیم دوسه روز اول خوبه اما روز پنج وشش وهفت خونریزیم خیلی کم میشه ...

اره گلم طبیعیه

سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید
اره گلم طبیعیه

میتونم یه عکس نتی بفرستم از ترشح ببینین چه مشکلیه🥺نمیتونم برم دکتر چندماهی هست اینحوریم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

اره گلم طبیعیه

ممنون قبلا اینجوری نبودم

سوزش . خارش هم دارید؟

سلام میشه خواهشا جواب منو بدید 

من هر ۱۷ روز پریود میشم 

۳ روز اول دید ۳ روز بعد خیلی کم لکه بینی 

داروی هست که فاصله بین پریودی رو بیشتر کن 

ای قطره های باران آیا شما خبر نداری زان بی نشان نشانه 🌺یا مهدی برای کشورم و امنیتش دعا کنید که در خطر دشمن های بی رحم نباشه 🌺یا حیدر

سلام میشه خواهشا جواب منو بدید  من هر ۱۷ روز پریود میشم  ۳ روز اول دید ۳ روز بعد خیلی کم ...

سلام بابت دیر جواب دادن شرمنده ام کسالتی دارم 

بله هست اما عوارض زیادی داره

سلام بابت دیر جواب دادن شرمنده ام کسالتی دارم  بله هست اما عوارض زیادی داره

انشالله خوب بشین ممنون که جواب دادین 

والا دارم دیونه میشم ۱۷ روز خیلی کمه 

مثلا چه عوارضی داره

ای قطره های باران آیا شما خبر نداری زان بی نشان نشانه 🌺یا مهدی برای کشورم و امنیتش دعا کنید که در خطر دشمن های بی رحم نباشه 🌺یا حیدر

اگه شاغلید نه

شآغل نیستم 

چه ربطی به شاغل بودن داره 

من هر دو ساعت تعویض میکنم