2777
2789
عنوان

طلاق یا موندن؟؟؟امروز جلسه بودیم....

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 68 پست

به نظرم برو شکایتش بکن پدرشم  در بیار مخصوصا که مریضت هم کرده 

بابا چه دلی دارن بعضیا 

هنوزم میگه دوسش دارم 

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔
نمیدونم بخدا چکار کنم شوهرم هر بلایی که فکر کنی سرم آورده الان دفعه دومه که میریم سمت طلاق 

بنظرم باهاش ادامه بده درستش کن. تلاش خودتو کن اگه درست نشد بعد وقت برا طلاق هست عزیزم. یکم دیگه بهش فرصت بده عجله نکن تو تصمیمت.

خدای من بزرگترین عشقه🤗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقدر خانواده م مخالفت میکنن که عصبی شدم گفتم بیام اینجا ببینم نظر شما چیه می‌دونی چیه شوهرم رفته پ ...

اینو که به خانوادت حق میدم

من شرایطم برعکس شما بود

من از دوران عقد میخواستم جدا بشم خانوادم نزاشتن تا ۱۰ سال همش دعوا و کتک و شکایت تا با یه بچه مجبور شدم ۲ یا ۳ بار دست به خودکشی بزنم تا راضی شدن جدا بشم و همه چیزمو بخشیدم حتی حضانت دختر ۳ سالمو تا جدا شدم

اما شما میگی بیماریت برات مشکل ساز میشه

نمیدونم چی بگم دیگه

نمیدونم بخدا چکار کنم شوهرم هر بلایی که فکر کنی سرم آورده الان دفعه دومه که میریم سمت طلاق 

اگر اینجوریه تمومش کن 

دندون لق رو باید کشید عزیزم 

چون خانوادت حمایتت میکنن خیلی راحت تری برای جدایی

الان جدا بشی بهتره یا فردا با یه بچه؟ 

بنظرم باهاش ادامه بده درستش کن. تلاش خودتو کن اگه درست نشد بعد وقت برا طلاق هست عزیزم. یکم دیگه بهش ...

از طرف خانواده م تو فشارم یعنی مامانم داره خودکشی می‌کنه دیگه برم نمیتونم برگردم و از طرفی هم به اونا مطمئن نیستم 

چقدر سخت و دردناک!!!!! 

یادمه که ۲۰ ساله بودم، یه آدم تحصیل کرده و با کلاس آمد خواستگاریم و من جواب مثبت دادم، دقیقا دو روز قبل از عقد بود که یکی به ما زنگ زد و گفت، آقای به ظاهر محترم هپاتیتB داره.

خود احمقش نگفته بود، خداروشکر که معجزه خدا شامل حالم شد و عقد نکرده بودم. حتی دو ماهی که نامزدش بودم چون نامحرم بود، دست هم ، هم نگرفته بودیم!!!!!! بدون هیچ فکری از زندگیم حذفش کردم.

ولی متأسفانه شما به بیماری که همسرتون داشته مبتلا شدی، اگه بتونی بسازی خیلی بهتره.

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

چکار کنم بعد طلاق ؟یعنی از چشم میفته؟

بعد طلاق نفس بکش 

زندگی بکن 

برو سر کار 

مگه قراره همه ازدواج کنن و یه سره خری برا خودشون بتراشن

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔
چه جوری باید بنویسم آخه تا امشب فقط وقت دارم که بگم می‌خوام ادامه بدم یا نه

همین الان تو یادداشت،گوشیت نامه بنویس. آیه ۲۶سوره آل عمران رو ۹۵بار نیت کن بخون بعد،آخر هم دعا،کن.جمعا نیم ساعت وقت میبره هر دوتاش. شیوه نامه نوشتن هم تو گوگل هست. وقتی نتیجه گرفتی برا منم دعا یادت نره. انشاا.. مشکلت حل میشه

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
بهم که نگفته خب بعد طلاق چیکار کنم؟اگه خانواده م گفتن ازدواج کن چکار کنم 

ازدواج دوم دیگه چیه.بگو قرص اعصاب میخورم.مشاور میگه تا چندسال نباید وارد رابطه بشی...شروع کن خودت بزن ب مریضی....برو سر کار...کم کم مستقل شو

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه