2777
2789
عنوان

طلاق یا موندن؟؟؟امروز جلسه بودیم....

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 68 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید عزیزم واضح نمیگم ایدز نیست اما دکترا میگن فقط قابل کنترله قابل درمان نیست 

یعنی میتونی دوباره ازدواج کنی؟ اگه میتونی دوباره ازدواج کنی واسه جدا شدن از شوهرت بهتر میتونی تصمیم بگیری.

خدای من بزرگترین عشقه🤗

[QUOTE=314448384]اره خیلی میترسم برم باهام نسازن بگه برو نمیخوامت چون تو این یکسال حاضر نشد بیاد از طرفی هم طلاق با ا ...[/QUOTEبه فرشته راحیل و میکائیل نامه بنویس اگه اعتقاد داری. و اگه اعتقاد داری یه دعایی هم بگم بخون در عرض نهایت سه ماه انشا.. جواب میگیری

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
یعنی میتونی دوباره ازدواج کنی؟ اگه میتونی دوباره ازدواج کنی واسه جدا شدن از شوهرت بهتر میتونی تصمیم ...

ممکنه به طرفم منتقل شه و این اذیتم می‌کنه دکتر هم بهم گفت میتونی بهش نگی اما وجدانم اجازه نمیده

[QUOTE=314448384]اره خیلی میترسم برم باهام نسازن بگه برو نمیخوامت چون تو این یکسال حاضر نشد بیاد از ...

چه جوری باید بنویسم آخه تا امشب فقط وقت دارم که بگم می‌خوام ادامه بدم یا نه

نه به خودی خود که نه ولی دیدی وقتی یکی یه مشکل داره خصوصا کسایی که تخصص ندارن چه طوری رفتار میکنن

اگر حدسم درست باشه شما ازدواج دیگه ای هم نخواهی داشت

و شرایط بعد طلاق هم با این شرایط بد تر از ادامه زندگی با شوهرت هست

باز به نظر من امید هست بتونی شوهرتو از اقوام دور کنی و برید مشاوره و به مرور زمان اخلاقش درست بشه

اما همه مردم و نمیتونی درست کنی

ببخشید عزیزم واضح نمیگم ایدز نیست اما دکترا میگن فقط قابل کنترله قابل درمان نیست 

اگه بهت نگفته مریضه.ازش گرفتی برو شکایت کن.خود ب خود طلاق میده قاضی

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
اگر حدسم درست باشه شما ازدواج دیگه ای هم نخواهی داشت و شرایط بعد طلاق هم با این شرایط بد تر از ادام ...

انقدر خانواده م مخالفت میکنن که عصبی شدم گفتم بیام اینجا ببینم نظر شما چیه

می‌دونی چیه شوهرم رفته پیش اقواممون جلو همه گفته که منو نمی‌خواد و حتما کسی داره که نمیادو... خانواده م میگه ابرومون برده این مرد زندگی نیست با یه بچه میفرسته میای

هرجور خودت صلاح میدونی عزیزم ولی بنظرم راحت زندگیتو از دست نده شاید درست بشه همه چی 

نمیدونم بخدا چکار کنم شوهرم هر بلایی که فکر کنی سرم آورده الان دفعه دومه که میریم سمت طلاق