رفتیم مشاوره شوهرم دادخواست داده بود گفتم هر جا بگی میام طلاقمو بده فقط حق و حقوقم رو بده گفت رو سرم ولی طلاقت نمیدم بعدش گفت که حق و حقوقت رو میبخشی میای یا طلاق توافقی یا بیا با این شرایط من فعلا نمیتونم عروسی و خونه بگیرم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
[QUOTE=314448384]اره خیلی میترسم برم باهام نسازن بگه برو نمیخوامت چون تو این یکسال حاضر نشد بیاد از طرفی هم طلاق با ا ...[/QUOTEبه فرشته راحیل و میکائیل نامه بنویس اگه اعتقاد داری. و اگه اعتقاد داری یه دعایی هم بگم بخون در عرض نهایت سه ماه انشا.. جواب میگیری
خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
اگر حدسم درست باشه شما ازدواج دیگه ای هم نخواهی داشت و شرایط بعد طلاق هم با این شرایط بد تر از ادام ...
انقدر خانواده م مخالفت میکنن که عصبی شدم گفتم بیام اینجا ببینم نظر شما چیه
میدونی چیه شوهرم رفته پیش اقواممون جلو همه گفته که منو نمیخواد و حتما کسی داره که نمیادو... خانواده م میگه ابرومون برده این مرد زندگی نیست با یه بچه میفرسته میای