2777
2789
عنوان

تو رو خدا راهنماییم کنید

76 بازدید | 9 پست

بچه ها من یه وام ۴ درصد داشتم‌ مبلغش ۱۵۰ بود . قرار شد با یه نفر شریکی یه رستوران سنتی بزنیم سودش نصف نصف . چون خود طرف هم ۱۰۰ گذاشته بود ولی اون دیگه وام نبود سرمایه خودش بود(اینم بگم به من یه بدهی سنگین داره) . کل مدارک به نام منه چک و پروانه کسب و همه چی

برا کارها با من مثلا مشورت میکرد ولی کار خودشو میکرد الان پول کم اورده جا زده . میگه من دیگه نیستم اون ۱۰۰ تومن پای بدهی من به تو و تمام

دوماه اجاره مغازه افتاده رو هم . باقی چیزایی که خریده نصف نقد بوده باقیشو چک 

من موندم و یه بدهی و دردسری که نمیدونم چیکارش کنم . چی پیشنهاد میدین؟چیکار کنم؟

رهن مغازه ۱۰۰تومنه اجاره ش هم ۱۷ تومن

آدم خشمگین به جای خودش با دنیا میجنگه
پس بده همچیز رو  برو با پولت ی کار دیگه راه بنداز

وام برا کمیته امداده . اگه کار دیگه ای بخوام راه بندازم باید تمام ۱۵۰ تومنو یه جا به بانک پس بدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب قرض بگیر یا یکی از فامیلا خانواده رو شریک کن کارتو راه بنداز کم نیار 

خونواده م پشتم نیستن

از ظهر تا الان که خبرو داده تب و لرز شدید کردم 😭😭😭

خونواده م پشتم نیستن از ظهر تا الان که خبرو داده تب و لرز شدید کردم 😭😭😭

خب الان چیشده مگه پول کم داری ۱۵۰ اونجا وام‌داری ۱۰۰ تومن هم اینجا  کرایه مغازه رو بده برو ی دسته چک بگیر اقساط وسیله هاتو بخر برنامه ریزی کن

خب الان چیشده مگه پول کم داری ۱۵۰ اونجا وام‌داری ۱۰۰ تومن هم اینجا  کرایه مغازه رو بده برو ی دس ...

از بس مثل مشنگ ها خرید کرده الان پول برا ظرف و مواد اولیه نمونده بخوام راه بندازم 😭😭😭

باقی تجهیزاتم که خریده نصفشو نقد داده باقیشو قرار بوده چک بده که من امضا نکردم . یعنی تو این مدت هرچی مشورت کرده با من دایورت کرده به یه ورش کار خودشو انجام داده . الان که رسیده به بن بست گند بالا اورده جا زده