نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 عنوان مرغ عشق 98 بازدید | 7 پست مرغ عشقم ماده هستش جفت نداره یک سال و ۴ ماهشه امروز تخم گذاشته روش خوابیده نمیزاره بردارم تخمشو چیکارکنم؟ آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...) 1402/07/27 | 14:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 برندار اخه الکی روش خوابیده بعدا بشکنه یاجوحه نشه افسرده میشه آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
mahhhhtaj عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 3931 آی ننم😍نمیدونم چرا ولی خیلی دلم سوخت هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 آی ننم😍 نمیدونم چرا ولی خیلی دلم سوخت خیلی مراقبه تخمشه 😍😍 امروز میرم واسش جفت میخرم میارم آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
mahhhhtaj عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 3931 خیلی مراقبه تخمشه 😍😍 امروز میرم واسش جفت میخرم میارم به فروشنده بگو اگه قبولش نکنه میارم عوض میکنم.میدونستی اون بوس بوسی که مرغ عشق میکنه، یه چیزی تو مایه های آزمایش ژنتیکه؟😍 هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
mahhhhtaj عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 3931 یا اصلا ببرشخوش همسرشو انتخاب کنهالبته این درصورتیه که صاحب مغازه اجازه بده هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 یا اصلا ببرش خوش همسرشو انتخاب کنه البته این درصورتیه که صاحب مغازه اجازه بده نه میترسممریص باشن آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)