مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) پ بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) پ بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
منم از صبح تا شب گوشی دستمه ولی خیلی مراعات میکنم تو شارژ اصلا استفاده نمیکنم فقط آهنگ بزارم شاید اکثر موقع هام قبل اینکه بیاد زیر ۲۰ درصد میزنم شارژ و بیشتر از ۸۵ هم نمیزارم شارژ بشه
تا چند ماه اول همش کابلام زیر ۲۰ روز خراب میشد ۵-۶ تا کابل شارژرم خراب شد همشم قیمت بالا میگرفتم بعد فهمیدم مشکل از رابطه آداپتوره که میزد کابلش میسوخت