2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم دست راستت رو بذار روی قلبت ۷بار بگو‌ «أَلا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ» ان‌ش ...

خیلی ذکر میگم،اما دلم آرووم نمیشه بخدااااا

الانم اشکام داره میاد،دلم میخواد بلننننند گریه کنم

بیخیالی طی کن زلزله هست قرار بمیریم بدون زلزله هم رفتنی هستیم 

اصلاً بحث رفتن نیست بخدا

از اوون حالت فشار روانی ک روومه حالم بده،اگ ن ک می گم با اینهمه استرس ک از دنیا لذت نبرم،همون بهتره ک نباشم

خیلی ذکر میگم،اما دلم آرووم نمیشه بخدااااا الانم اشکام داره میاد،دلم میخواد بلننننند گریه کنم

عزیم به خدا ایمان داشته باشه که مراقب همه هست و سعی کن فکرای بد رو دور کنی

خودم بچم کوچیک بود ی حساسیتی روی یک موضوعی پیدا کردم خیلی شدید و هی دامن میزدم ولی ی جایی شروع کردم کنترل کردنش و بهتر شدم. بعد از ایمان به خدا و گفتن ذکر حرکت خودمون هم مهمه یعنی شروع کنیم درگیریهای ذهنی رو کم کنیم خالا یا با خوندن قرآن و  مطالعه کتاب یا مثلاً کارهای مورد علاقه خودمون، و کم کم کنترلش کنیم.

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...
ممنون از شما امضای شما همه چیزیه ک من میخواممم

ان‌شاءالله به دوتاش میرسی عزیزم. سر نمازات برای سلامتی و فرج امام زمان(عج) دعا کن خیلی اثر خوبی داره روی قلب.

من ناراحتی هم برام پیش بیاد رو‌به آسمون این دو دعا رو میخونم قلبم آروم می‌گیره. وقتای تنهاییت توی ی اتاقی خلوت کن با خدا حرف بزن، درد و‌ دل کن اینم خیلی برای من اثر داشته.

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...