2777
2789
عنوان

من شاغلم حقوقم از شوهرم بیشتره

787 بازدید | 29 پست

قایمکی  گوش وایسادم مادر شوهرم به شوهرم میگف چرا زنت مرتب نیس ...؟  شوهرمم گفت خب نمیرسه بنده خدا فک کردی کی تو این گرونی زندگیو جمع میکنه ؟ بعد مادز شوهرم هر وقت میاد  پا میشه برامم جارو میکنه و شروع میکنه الکی یجارو پاک کردن    حالا خدایی در حد توانم تمیزما ولی خب اونجور نیس ک زندگیم برق بزنه همیشه ...

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم نیست، زندگیت برق نزنه اصلا اهمیت نداره، وقتی که شاغل هستی باید کارهای خونه رو مشترک با شوهرت انجام بدید و یا مشترک پول بزارید هر چند روز یه نفر و بیارید تمیز کنه خونه رو 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
خدمتکار بگیر یا مستخدم خونه رو تمیز مرتب کنه مادر شوهر سرک نکشه 

وقتی خودشون راضی ان و مشکلی ندارن گور بابای ناراضی! چرا کاری رو بخاطر دیگران کنن؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
چرا اجاره میدی یکی دینه برات تمیز کنه خونه خودتو ک دخالت کنه

نمیتونه بشینه معتاد تریاک ک میکشه هررررررر جا میره پا میشه کار‌کردن ..‌ خونه من و زنداداشش و خار شوهرشم نداره 

هروقت خواست بیادخونت مرتب کن

همیشه مرتبم ولی میبینی قالیمو زده کنار مو‌جسته ... خو من در‌اون حد ک همممیشه برق برق بزنم بلد نیستن‌مرتب باشم 

بزار بگه ازین گوش بشنو از اون گوش بیرون کن بابا پِی حرفا رو بگیری تمومی نداره

ممنون ک اروم‌کزدی 

همیشه مرتبم ولی میبینی قالیمو زده کنار مو‌جسته ... خو من در‌اون حد ک همممیشه برق برق بزنم بلد نیستن‌ ...

😑ای بابااا از اون مادرشوهرقدیمیاست که زیرفرشم نگامیکنه باید تمیزباشه