2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال من از ۱۳ سالگی چروکه

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.

چشاتو زیاد جمع نمیکنی 

منم ۲۷ سالمه چروک دارم من چشامو زیاد جمع میکنم بخصوص وقتی میرم بیرون 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
من ۲۳ ولی مال من گود شده حالا دکتر به منم گفت بیا فیلر بزن من ریسک نکردم بزنم

نزن گلم منم یبار واسه چیز دیگه رفتیم پیش دکتری بادوستم کارای زیبایی هم انجام میدن

بهم گفت زیرچشات یکم چروکه ب فکرباش تزریق کن ب قولش نکردم الانم پشیمون نیستم چون همش عوارض داره بعدچن سال این تزریق کردنا خدایی نکرده سرطان پوست میاره البته اونایی ک دیگه عادت وتکرارمیکنن

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

نزن گلم منم یبار واسه چیز دیگه رفتیم پیش دکتری بادوستم کارای زیبایی هم انجام میدن بهم گفت زیرچشات ی ...

من بیشتر به این فک میکنم که شاید این تزریقا الان خوب باشه ولی چندسال دیگه که پیر شدم چجوری میشه بعد پیری که زیرچشم افتاده میشه این فیلر ها دفرمه نمیشه! بنظرم بشه

من بیشتر به این فک میکنم که شاید این تزریقا الان خوب باشه ولی چندسال دیگه که پیر شدم چجوری میشه بعد ...

دقیقا همینطوره ک میگی

عین بادکنکی که بادش کنی بعدبادش ک خالی بشه حالت شل وافتاده میشه پوست هم همینطوره چون پوست قابلیت کشش داره تازه هرچقد بیشترتکرار بشه هی بدترچروک میندازه مجبورن بازبرن تزریق بکنن یکم پاتوسن بزارن افتضاح میشه

تاجوونن پوستشون تازه وصافتره واسه همین حس خوبی دارن دیگه ازعواقب بیخبرن

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍