بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من برای فیزیک نمیدونم الان چه کتابی بگیرم که برای سطح متوسط رو به بالا مناسب باشه
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
میکرو نقره ای بود واسه هر پایه جدا فک کنم همون طبقه بندیه جلدش طوسی بود بعد نردبام هم واسه دهم ویازد ...
چه خوب
به نظرت تکپایه نردبام بگیرم یا نشرالگو چی؟
یا آیکیو جامع؟
اینا خیلی سنگینن؟
نه میخوام سوالات آسون باشن نه آنچنان سنگین
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نشر الگو اصلااااا باز نردبام خوبه من واسه دوازدهم فقط میکرو زدم حقیقتا نمیدونم دوازدهم ...
یعنی نشرالگو خوب نیست؟
سطح سوالاتش پایینه؟
نشر الگو زیستشو داشتم خیلی چرت بود سوالات نامربوط داشت بعد از یکی دو نفر پرسیدم گ ...
خب این دلیل نمیشه فیزیکش هم خوب نباشه البته نمیدونماا کلا گفتم
احتمالا نردبام بگیرم
ممنون از راهنماییت
🤣من گفتم که پرسیدم گفتن کلا کتاباش (یعنی هم زیستش هم فیزیک هم شیمی) ناجورن من ...
نمیدونم من کتاباشو نگاه نکردم کلا