2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو یه تاپیک گفته بودی برای فیزیک منبعت میکرو بوده

میتونم بپرسم میکرو طبقه بندی یا طلایی

بعد اینکه جامع یا تک پایه؟

اگه دوست داشتی درصدت رو هم بگو

من برای فیزیک نمیدونم الان چه کتابی بگیرم که برای سطح متوسط رو به بالا مناسب باشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
تو یه تاپیک گفته بودی برای فیزیک منبعت میکرو بوده میتونم بپرسم میکرو طبقه بندی یا طلایی بعد اینکه ...

میکرو نقره ای بود واسه هر پایه جدا فک کنم همون طبقه بندیه جلدش طوسی بود بعد نردبام هم واسه دهم ویازدهم داشتم من فیزیکم ضعیف بود 

با ابنا ۶۰زدم 

میکرو نقره ای بود واسه هر پایه جدا فک کنم همون طبقه بندیه جلدش طوسی بود بعد نردبام هم واسه دهم ویازد ...

چه خوب

به نظرت تک‌پایه نردبام بگیرم یا نشرالگو چی؟

یا آیکیو جامع؟

اینا خیلی سنگینن؟

نه میخوام سوالات آسون باشن نه آنچنان سنگین

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
چه خوب  به نظرت تک‌پایه نردبام بگیرم یا نشرالگو چی؟ یا آیکیو جامع؟ اینا خیلی سنگینن؟ نه میخ ...

نشر الگو اصلااااا 

باز نردبام خوبه 

من واسه دوازدهم فقط میکرو زدم حقیقتا نمیدونم دوازدهمش چطوره 

ولی دهم و یازدهم بخصوص یازدهم خوب بود 

سطحش اینا بالا بود 

نشر الگو اصلااااا  باز نردبام خوبه  من واسه دوازدهم فقط میکرو زدم حقیقتا نمیدونم دوازدهم ...

یعنی نشرالگو خوب نیست؟

سطح سوالاتش پایینه؟

نشر الگو زیستشو داشتم خیلی چرت بود سوالات نامربوط داشت  بعد از یکی دو نفر پرسیدم  گ ...

خب این دلیل نمیشه فیزیکش هم خوب نباشه البته نمیدونماا کلا گفتم

احتمالا نردبام بگیرم 

ممنون از راهنماییت

خب این دلیل نمیشه فیزیکش هم خوب نباشه البته نمیدونماا کلا گفتم احتمالا نردبام بگیرم  ممنون از ...

🤣من گفتم 

که پرسیدم  گفتن کلا کتاباش (یعنی هم زیستش هم فیزیک هم شیمی)

ناجورن 

من زیستشو به چشمم دیدم جالب نبود 

🤣من گفتم  که پرسیدم  گفتن کلا کتاباش (یعنی هم زیستش هم فیزیک هم شیمی) ناجورن  من ...

نمیدونم من کتاباشو نگاه نکردم کلا